Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniii aniaa11

od kiedy wasze dzieci przestaly spac w lozeczku ze szczebelakmi?

Polecane posty

Gość paniii aniaa11

moje dziecko ma teraz 15 miesiecy a za 4 miesiace urodzi sie kolejne i sie zatsanawiam czy kupic kolejne lozeczko ze szczeblkami czy juz dla malego (bedzie mial prawie 20 miesiecy) kupic takie male lozeczko dzieciece i do tego taka barierke z zabezpieczeniem by nie spadl w nocy??

Gość Eligiusz Niewiadomski
Mój krzyś spał do śmierci- cholerne szczebelki! Biedny bobasek wsadził główkę, był wtedy sam w pokoju i... Jego grób do dziś tonie w kwiatach... To straszne, odradzam łóżka ze szczebelkami.

Gość ladaco
ja nadal spie

Gość też tak robiłam
do 3 lat 🖐️

Gość pół roku...........
mój miał 6misięcy jak spał juz na fotelu takim rozkłądanym i po bokach zagłówki także nie spadł nigdy :P ale to przez moją wygodę ponieważ własnie gdy miał pół roku wstawał co 2godziny w nocy więc kładłam się koło niego i usypiał i od 8miesiąca to całkiem już sam spał.. młodsza ma 8miesięcy i jeszcze śpi w łóżeczku ale też zamierzam tak do roku. więc jeśli chodzi o Ciebie jeśli ma być kolejne dziecko to ja bym napewno już 15miesięczniaka na lóżko przeniosła..

Gość crfcrrreerc
moje dziecko nie śpi ze szczebelkami tylko z maskotkami . . .

Gość ogranij się!
crfcrrreerc ale co żalisz się czy się chwalisz???

Gość paniii aniaa11
dzieki wam dziewczyny za rady. i chyba tak zrobie ze kolejnego lozeczak ze szczebelkaminie bede kupowac bo 20 miesiecy dziecko to juz due bedzie i w lozku zwyklym z barierka ochronna powinno dac rade spac...

Gość paniii aniaa11
a tej od malego krzyska wspolczuje.

kup sobie kojec jest naprawde fantastyczny ja swojej córci kupiłam jak skończyła 7 miesięcy i śpi do teraz a ma już prawie 2 latka naprawde super sprawa a łóżeczek też nie polecam niebezpieczne są