Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniinii

Pękła nam gumka!! Ostatni dzien okresu!! Dzień płodny??

Polecane posty

Gość Moniinii

Mam bardzo ważne pytanie!! Wczoraj kochałam się z moim chłopakiem, był to OSTATNI DZIEŃ OKRESU!! PĘKŁA NAM GUMKA ALE MÓJ CHŁOPAK PRZED WYTRYSKIEM WYSZEDŁ ZE MNIE!! GUMKA BYŁA PĘKNIĘTA ALE MOWIŁ ZE SPUŚCIŁ SIĘ NA ZEWNĄTRZ I BYŁ TO OSTATNI DZIEN OKRESU!! BŁAGAM odpiszcie czy jestem w ciązy! bardzo się boję ponieważ niemoge mieć dziecka bo mam 17 lat i się boję, nie wiem też kiedy moge zrobić test by mieć pewność ! Nie wytrzymam do dnia spuzniającej się miesiączki:( błagam odpiszcie! Czy to były dni płodne?? w ostatni dzień okresu?? Cykle mam co 34 dni!!

Gość jjjik
jak monza sie kochac podczas okresu?? dla mnie to jest obrzydliwe!! tak jakby sie nie moglo powstrzymac przez tych kilka dni w miesiacu

Gość Moniinii
To był ostatni dzien okresu, juz tam nic nie było tej krwi to tak jakby dzien po okresie tylko taka malutenka plamke miałam rano a kochalismy sie popoludniu wiec dlatego pisze ze to byl ostatni dzien!! prosze odpiszcie!!

Gość no już aż tak musiałaś
się pochwalić, że ma kutasa do kolan , wariatko

Gość sama w domu
nie. raczej nie ma szans :) chociaż przy nieregularnych cyklach różnie to bywa ;)

Gość prezerwatywę zakłada się
na siusiaka, a nie głowę, wtedy nie pęknie

zależy jakie masz cykle.Owulacja występuje zazwyczaj na 14-16 dni przed wystąpieniem krwawienia. A plemniki mają żywotność nawet do 7 dni.

poza tym skąd mamy wiedzieć który to był dzień cyklu? Skoro masz co 34 dni okres to, mniej więcej owulacja przystępuje na 18-20 dzień cyklu. Gdyby stosunek był 11 dnia cyklu to może mogłabyś się martwić.

Gość i!
jakie wy glupoty piszecie nie martw sie nie jestes w ciazy:) nie stresuj sie i nie sluchaj ich:) kobieta ma w swoim cyklu jedynie 12-24 godziny w ktorym mezczyzna jest w stanie zaplodnic kobiete i wypada to w dzien naszej owulacji. malzenstwa bardzo dlugo staraja sie o swoje upragnione dziecko stosujac rozne metody planowania rodziny. chlopak "skonczyl" poza ttoba wiec jest to tym bardziej niemozliwe. Plemniki ktore wystepuja w plynie preejakulacyjnym nie sa w stanie zaplodnic kobiety, poniewaz sa niedorozwiniete i nie sa w stanie przezyc 7dni jak wspomniala jedna z dziewczyn:) spokojnie nie masz sie czym martwic:)

Gość Mikua
A jeżeli w dniu owulacji pękła by gumka,ale bez wytrysku bo był on na zewnątrz.Jest duże ryzyko?

Gość gość
a jesli jeszcze wezme tabletki anty po stosunku to juz calkowicie bd miala pewnosc??

Gość gość
Pierwsze wiedza potem bzykanie

Gość gość
Tabletki antykoncepcyjne to nie antykoncepcja postkoitalna (poza metodą Yuzpe).

Gość blaablaablaa
Mam maly problem, kochalismy sie z chlopakiem ostatnieg dnia mojego okresu i niestety pekla nam gumka.. troche sie martwie, jest mozliwosc ze mozemy spodziewac sie dzidziusia?

Gość gość
Oczywiście pracie w cipce to ciążą.Kobieta zawsze jest płodna i czeka na plemnika.