Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak szczescia.

Mam juz dosc zycia...

Polecane posty

Gość brak szczescia.

Mam 29 lat,prawie 2 letni zwiazek malzenski,sexu zero, okazywania uczuc prawie wogole, zadnych przyjemosci, tylko praca od pon. do sob.. Moj malzonek obecnie bez pracy, nie raczy nawet posprzatac w domu, chyba ze juz mu zrobie awature. Marze o dziecku ale on niechce miec dzieci .. Nie mam po co zyc.. Tak bardzo chcialabym czuc ,ze ktos mnie kocha , by facet mnie pragnal, chcialabym miec rodzine . To chyba dla mnie nie osiagalne..:( Dzis mam wolny dzien , siedze przy kompie i rycze..ehh zalosne..

Gość moherowy berecikkkkk
nie rycz tylko pomyśl, jak coś zmienić w swoim życiu!

Gość brak szczescia.
A co mi radzisz? Rozwód? Chyba to mi tylko zostalo..

Gość kami_20
smutne:(... jak facet może siedzić w domu i nic nie robić...???? I z kims takim chcesz mieć dziecko? Zastanów sie nad tym moja droga... jeszcze nie jest za póżno aby coś zmienić

Gość
Jesteś młoda i całe życie przed tobą. Ja na twoim miejscu spakowałabym się i wyszła skoro jest taka sytuacja.

trochę dziwne, że dopiero 2 lata po ślubie i już bez uczuć i sexu!?

Gość Bartek wielki
Masz dość życia ? chyba żartujesz Zmień coś w swoim życiu, w swoim związku ! Odejdź od męża,poszukaj szczęści z kimś innym jak Ci tak źle ! ale nie pisz,że masz już dość życia...waż słowa,bo kiedyś możesz walczyć o swoje życie a dziś nim szastasz !!!

Gość FiStach
rozwiedz sie

skoro twierdzisz, że tak Ci zle, to znak, że czas na zmiany

Gość kami_20
29 lat więc jeszcze młoda babką jesteś... nie trać czasu z kimś kto Cie unieszczęśliwia. Daj do zrozumienia mężowi że jesteś warta zabiegania o Ciebie... może jak poczuje sie zagrożony to sie wystraszy i zacznie działac

Gość brak szczescia.
Nie jestem juz taka mloda.. 30 na karku . Gdybym miala gdzie isc to juz bym chyba dawno poszla. Ale siedze jak glupia i czekam ,ze w koncu sie cos zmieni.Znamy sie 10 lat, w sumie jak bylismy narzeczenstwem to juz byly problemy, nie wiem co mnie podkusilo do tego slubu, chyba lęk przed samotnoscią . Żywię juz nienawisc do mojego meza za to jak mnie traktuje.. wrecz chcialabym na sile kogos znalezc i zdradzic go , watpie ,ze on sie jeszcze zmieni..a tak bardzo mi kiedys na nim zalezalo..

Gość Bartek wielki
Po co więc się męczysz ? Nie macie dzieci,żywisz nienawiść do męża więc nie ma sensu w tym tkwić .Nie trać już więcej lat na niego.

Gość kami_20
30 lat to dla mnie jeszcze młoda;) moja siostra szczęśliwie wyszła za mąż w wieku 37 lat:] I lepiej byc samemu niż w takim związku... zwłaszcza ze mąż jest dla Ciebie dodatkowym problemem bo musisz go utrzymywać:P