Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autor wielbiciel blondynek

Cześć dziewczyny Mam pytanie w sprawie naturalnych blondynek

Polecane posty

A mianowicie: Wiem że często jasne naturalne blondynki to małe dziewczynki. A jak dorosną już nie są tak jasnowłose więc. Jak rozpoznać naturalna jasnowłosą blondynke od tej malowanej? Czy naturalna blondynka moze mieć tylko niebieskie oczy, czy brązowe też? Czy naturalna blondynka inne tzw. dodatkowe owłosienie ma jasne, np. brwi, czy włosy łonowe, czy może być wręcz przeciwnie, że moze mieć ciemne? Jak rozpoznać że to nie tleniona, ale naturalna blondynka? Proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam:)

Gość najlepiej sie zapytaj
i jest roznica miedzy jasna i ciemna blondynka, blondynka moze miec ciemne oczy

Dziewiętnaście, ale to nie jest tematem topiku:)

Chodzi mi o naturalnie jasną blondynkę:)

Gość zielonnnnkaaasz
u tlenionej/farbowanej wczesniej czy pozniej zobaczysz odrosty (nawet czarne wlosy u nasady). blondynka może miec ciemne wlosy łonowe. Ale włosy np na rekach ma jasne. no i nie jest owłosiona jak małpa czy brunetka :)

A co z oczami i brwiami?:) Czy brwi mogą być ciemne? Czy raczej są jasne? Jak macie jakieś zdjęcie naturalnie jasnych włosów, mozecie wrzucić, bez buzi. Same włosy:)

Gość Prawdziwa naturalna blondynka
Przwaznie mamy jasna karnacje skory, czesto piegi , najczesciej jasniejsze brwi i rzesy i jasniejsze owlosienie na intymnych czesciach ciala. Przewaznie tez niebieskie oczy ale sa blondynki z ciemnymi oczami. Zle sie opalamy - na czerwono i piegowato. A najlepiej zapytaj czym farbuje wlosy , ze ma taki dziwny kolor. Wtedy Ci powie.

Gość harakiriiiiii
Ja jestem naturalna blondynka,brwi mam ciemniejsze od koloru wlosow a oczy zielone. nie ma reguly.

Gość fryzjer_z_powolania
prawdziwa blondynka, taka fest blondynka, bedzie miala jasne wlosy lonowe pozostale to takie, ze to niby blondynki i po prostu slonce im nieco wlosy rozjasnia i plowieja zlote loczki lonowe -> prawdziwa blondynka dlatego tez teraz tyle zdepilowanych pseudoblondynek by ukryc naturalny ciemny kolor klakow :)

Gość nie prawda wlosy na glowie
a wlsoy lonowe, rekach,brwi, rzesy i inne czesci ciala sa uwarunkowane innymi genami. ja jestem naturalna blondynka, a wszystkie pozostale owlosienie mam ciemne. oczywiscie zdarza sie to rzadziej niz ze i te i te wlosy sa jasne

Możecie wrzucić fotke. Bez buzi same włoski:)

Moja koleżanka jest naturalną blondynką, ma jasny odcień włosów, ale ma czarne brwi i między nogami też jest ciemna. Kolor tęczówki ma jakiś taki ciemniejszy, w każdym razie nie niebieski. A druga koleżanka ma jeszcze jaśniejsze włosy, brwi jasne i niebieskie oczy.

Gość do fajnie
a skąd wiesz jaki kolor włosów ma koleżanka między nogami? pokazywała ci, czy podglądałaś ją?

Gość wszehwiedzoncy
Naturalnych jasnych blondynek nie ma. To tylko tlenione lale...

Gość wszehwiedzoncy
Jasnowłosw blondynki naturalne dawno wyginęły

Gość wkurzona złotowłosa
Kurwa, ja pierdolę, a co za filozofia... W gacie zajrzyj. Chyba, że sie regularnie pizdencja goli, to ni chuja się nie dowiesz, zobacz, jakie ma włosy na rękach. Włosy na głowie można utleniać na milion jebanych sposobów... Odsepruj ją kurwa na cztery tygodnie i szukaj odrostów :D Brwi też można kurwa rozjaśniać, każda laska to wie.

Gość wkurzona złotowłosa
A ty jak ci tam chuj wszeh piedolony nie pierdol, bo ja do kurwy nędzy nie wyginęłam.

Gość A ja jestem naturalna
blondynka. Oczy niebieskie, imtymne owlosienie ciemniejsze, ale nie czarne. Blond meszek na ciele. Opalam sie na kolor brzoskwiniowy. Lubie moj typ urody, podobaja mi sie mezczyzni o brazowych oczach i ciemnych wlosach. Szukam w nich tego czego nie ma we mnie.

Gość Hahahahahahaha!!!!!
A gdzież Ty widział naturalną blondynkę? Dziś panuje już taka paranoja farbowania włosów na blond, że na ten kolor farbują się nawet...naturalne blondynki! (co tylko dowodzi tego, że rzeczywiście są blondynkami :-D ).

Gość jako dziecko milam prawie
białe włosy, piwne oczy, ciemna oprawe oczu, teraz jestem tzw srednia blondynka ( w lecie jasniejsza , bo plowieje, w zimie raczej ciemna blondynka). Moje córka tez była bialutka, teraz ciemnieje a brwi i rzesy miala zawsze i ma b ciemne. Syn tak samo, a oczy ma piwne, prawie czarne. Moj maz mial ako dziecko jasne wlosy i niebieskie oczy, teraz wlosy badzo ciemne.

Gość A ja jestem naturalna
blondynka. To fakt na sloncu, czy po urlopie mam bardzo jasne, prawie biale. Ale to calkiem inny odcien niz farbowane. Pozatym zero odrostu. Dodam, ze wlosy blond sa miekkie i dekikatne.

Jak macie wrzucie jakąś fotkę takiej naturalnej blondyneczki:)

Blond włosy sa często cieniutkie. Jestem nosicielką jasnych blond naturalnych włosów, no i w sumie wszędzie mam jasne włosy(mniej lub bardziej) Zimą włosy sa bardziej "mysie", ale latem jaśnieją. No i sa delikatne, miękkie.

Możesz wrzucić zdjęcie?:) Bez buzi. Same włosy:)

Gość Kasia3333333334
mam 34 lata i nadal bardzo jasny blond włosy, do pasa zresztą, kolor brwi- białe, kolor rzęs biało-"żółte":)kolor włosów pod pachami oraz łonowych- ciemny blond, trochę piegów i czerwono- brązową opaleniznę

Gość gość
Też mam naturalny blond, odrobinę ściemniał od dzieciństwa, bo był platynowy, ale nadal jest blondem i właściwie to ludzie czasem się dziwią, myślą, że farbuję. Mam niebieskie oczy i często kobiety z blond włosami takie mają, ale nie zawsze. Zazwyczaj też mają jasne brwi i w ogóle oprawę oczu (tak jak ja), karnacja jasna, chociaż ja np. szybko się opalam i to na brąz, ale zazwyczaj blondynki mają skórę, która od opalania robi się czerwona, dopiero z czasem ciemnieje. Naturalny blond nie ma takiego "żółtego" odcienia jak farbowane, a przede wszystkim farbowany poznasz po tym, że dziewczynie właśnie z czasem kolor będzie się robił bardziej żółty niż słomkowy czy miodowy no i będą się pojawiać odrosty u nasady włosów.

Gość gość
Ach, no i też mam delikatne, miękkie, cienkie włosy, jedna fryzjerka, to stwierdziła nawet, że jak u dziecka :P A kolega to chciał zaczerpnąć informacji, czy ekscytować się zdjęciami? Rozejrzyj się, na pewno w Twoim otoczeniu są jakieś naturalne blondynki.