Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zarrakh

Pasjonauci polecają: Śląskie. Pozytywna Energia!

Polecane posty

Witam! Pozwolę sobie przybliżyć ostatnio coraz głośniejszy temat kampanii województwa Śląskiego :) Za notką prasową: „Pasjonauci polecają to już kolejna z kampanii promujących Śląskie jako region pełen energetyzujących atrakcji turystycznych. Jej bohaterami są „Pasjonauci", którzy dzięki swoim pasjom wznoszą się ponad przeciętność, a dzieląc się nimi z innymi, emanują pozytywną energią. Ich losy i historie budują wizerunek regionu aktywnych i ciekawych ludzi, otwartego dla każdego, kto szuka niezwykłych miejsc i niesamowitych przeżyć. To najlepsza zachęta do spędzenia wolnego czasu w Śląskiem i wyjątkowy atut w budowie pozytywnego wizerunku województwa. Na stronie www.pasjonauci.pl można znaleźć więcej informacji na temat akcji oraz o samym województwie (m.in. baza noclegowa, opis atrakcji itp.). Znajdziecie tam również link do konkursu na FaceBooku: www.pasjonaucionline.pl :) Który szerze polecam, bo można wygrać 1 000 zł :) Reklamy można obejrzeć tutaj: www.youtube.com/user/PasjonauciPolecaja Strasznie mi się podoba ta inicjatywa, ponieważ tego typu reklamy nie dość, że nie budzą negatywnych emocji to jeszcze pozwalają dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy. Polecam :)

Gość tja...ale trochę szczerości
by się jednak przydało:O nie lubię tego typu reklam na forach

Gość berliittzz
taak kocham Śląsk ;d;d;d;d

wiesz, tak czy siak buszując po necie na to trafisz, dokładnie tak jak i ja :) a może kogoś zainteresować... bo przyznam, że ja np. Śląskiego nigdy nie brałam pod uwagę, jako kierunku wycieczek, a jak zapoznałam się ze stronką to aż mnie naszła ochota i faktycznie na majówkę pojechałam :) szczerze polecam Ogrodzieniec, cudowne okolice :)

to ja tak samo... w życiu nie sądziłam, ze tam może być tak ciekawie :) myślałam, że tam tylko kopalnie i kurz można zobaczyć ;) ta kampania zmieniła bardzo mój sposób patrzenia na Śląskie, do tego stopnia, że planujemy tam latem spędzić trochę czasu :)prawdopodobnie będzie to szlak zabytków techniki, takie bardzo moje klimaty, industrialne :)

No właśnie :) Ten szlak techniki fajna sprawa, mnie osobiście bardziej wycieczki górskie interesują - polecam Beskid Żywiecki, zwłaszcza dla tych co po prostu lubią sobie połazić, niekoniecznie wyczynowo ;) Choć i dla wyczynowców kilka tras wspinaczkowych się znajdzie :) I dla dzieciaków mnóstwo atrakcji jest. Aż szkoda nie zobaczyć :)

Z dziećmi podobno warto do Ogrodzieńca pojechać... Zamki, Park Miniatur, Adrenalina Park, można się też wspinać, wiec dla nas to chyba będzie takie najbardziej optymalne miejsce ;) bo i dzieciaki będą miały atrakcje i rodzice ;)jeśli ktoś jeszcze wybiera się z dziećmi w tamte tereny to polecam książeczkę ;)http://gosilesia.pl/pl/ksiazka/pokaz/15/Slaskie_z_dzieckiem

Bardzo fajna sprawa, ta książeczka :D Czytałam, że bije rekordy popularności :D Będzie jako dodatek w regionalnej Gazecie... Szkoda, że tylko do katowicko-bielskiego i częstochowskiego wydania, z chęcią bym sama sobie coś takiego przywłaszczyła i miała święty spokój z siostrzenicami podczas planowanych rodzinnych wakacji :P

Rewelacyjnie było! :D Dla zainteresowanych na stronce są fotki, więcej na FaceBooku: http://www.facebook.com/photos.php?&id=112427465462177&s=6&hash=f42b6ad0a15d3f94b076624fbc5834b3 Na serio świetna impreza i świetny pomysł :) Oby więcej takich :) A jutro w Pszczynie gra miejska ma być :D Więcej info tutaj: http://www.facebook.com/slaskie