Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halosik90

Dlaczego kobiety wola starszych facetow?

Polecane posty

Gość Halosik90

Witam wszystkich! Wiadomo , ze kobiety przewaznie wola starszych od siebie partnerow...co najwyzej tym samym wieku. Mlodszy nie wchodzi w rachube. Mam 20 lat, osobiscie podobaja mi sie ciut starsze kobiety ode mnie. Z tymi mlodszymi nie mam za bardzo tematu do rozmowy...nudza mnie :P Bylem niedawno z dziewczyna...ona miala 25, czyli 5 lat roznicy. Bylo naprawde bardzo fajnie, przynajmniej mi sie bardzo podobalo! Az pewnego dnia ...obrot o 180 stopni! Napisala mi ze ona nigdy nie byla z mlodszym, ze niby sie boi ... no i ze tez mnie nie chce skrzywdzic...niby by bylo inaczej jak ja bym mial 25 a ona 30 lat... takie durnoty...jednym slowem owijala w bawelne.Podejzewam ze kolezanki jej cos inaczej doradzily..ale juz mniejsza z tym, odpuscilem bo przeciez sie na gwalt nie postarzeje :P Dlaczego waszym zdaniem starsi faceci sa lepsi od mlodszych? Pozdrawiam! Strzala ;D

Gość nie wiem co myslec mam
Nie zgadzam sie, moj jest mlodszy ode mnie o 2lata :) Kiedy sie poznalismy nie myslalam o tym czy starszy czy mlodszy.

Gość wszystko to sprawa wieku
kobiety KOBIETY wolą młodszych:D:D:D

Gość pest...
Kobiety szybciej dojrzewaja niz faceci. Mam tyle lat co Ty i dla mnie osobiscie (bez urazy) jestes gowniarz :)

Gość Halosik90
No ladnie ...dziekowac :P Czyli jak masz 20 lat, to w jakim wieku poszukujesz mena ^^?