Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keffe kaffe mamitta

Kfeteryjne dzieciaczki,czyli lista najpopularniejszych imion

Polecane posty

Gość Matula przez wielkie eM
Marianna, 9 lat, w skrócie Mania Kaja, 5 lat + trojaczki, po 3 latka: Diana, w skrócie Dianka Daria Dominika :D {Przez przypadek zostałam mamą piątki, ale luz - mamy bardzo dobre życie.}

Dzięki Yenny. ;) Heheh, dobry trop! Choć muszę cię też troszkę rozczarować, bo gdyby był dziewczynką pewnie nosiłby dziś imię Ylva. :)

Gość Emil i Ida
No to mam gratkę dla fanów skandynawskich bajek, a w szczególności Astrid L.: Uwaga, uwaga - z końcem lipca/początkiem sierpnia na świecie zagości parka bliźniąt o imionach Emil i Ida! :D Najprawdopodobniej pierwsza taka bliźniacza kombinacja w kraju! :P

Gość bardzo ładnie
🌼

Ja mam: 1.Tymoteusz 2.Szymon w skrócie Tymon & Szymon/Tymek & Szymek ;) 3.Martyna A potem miała być Malwina ;P I nic innego do głowy mi nie przyszło, dziecko się urodziło a ja dalej miałam pustkę w głowie, zwaliłam odpowiedzialność na męża, i dziecko ma na imię 4. Paweł, po dziadku męża, po prostu :D

Gość kuki123
szymon-amadeusz

Gość maaaaddddd
Moja córeczka ma na imię Esterka a synuś to będzie Ambroży , prawda że ładnie i nie banalnie :)

Campari, dobrze,że ktoś mi to wytłumaczył, w życiu bym na to nie wpadła ;) A tak poważnie - Jest Magda i Magdalena, na obie MOŻNA mówić Magda. Tak samo jest z Tymoteuszem. Wiem,że są 2 różne, ale gdzie jest powiedziane, że Tymoteusza nie można tak zdrabniać? :) Wszyscy tak zdrabniają :)

Gość jaaaa25
moje dziewczynki to Wiktoria i Inez

Gość ja1987
Jakub Adam