Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stary ale jarry

Poszukuję kochanki z Warszawy

Polecane posty

Gość stary ale jarry

Mam 44 lata, poszukuję kochanki, najchętniej mężatki w wieku zbliżonym do mojego.

Gość ladaco
a co zgineła

Gość stary ale jarry
Nie, tylko moja stara mnie już nie jara 🖐️

heheh z uwagą będe śledził ciekawe czy jakaś sie złapie i czy to bedzie cichodajka czy desperatka czy wolna poprostu czy however:P:P powodzenia >>>>>>>>>>>>>>>Tus ojos... en fuerte momento!!!

Gość stary ale jarry
Ten u góry to podszyw... Nie poszukuję desperatki, ale kogoś, komu tak jak mnie zagubiła się gdzieś magia bycia we dwoje i kto wie, że w swoim obecnym związku już jej raczej nie znajdzie.

czyli rozumiem że nie zrobisz przysługi i swojej żonie i sobie i nie zaproponujesz rozmowy zmian technik szczerosci przedewszystkim między wami moze warto najpierw z nią o tym porozmawiać nie uwierze ze odmówi takiej rozmowy może oboje znajdziecie jakieś rozwiązanie moze magia powróci może za łatwo ulegliście rutynie i choć wiadomo ze nie ma na to czasu i chęci i to nie to co było kiedys ale tak naprawde przecież to my jesteśmy temu winni a nie wiek a nie czas i inne warunki.. chyba że próbowaliście już coś poczynic i faktycznie nie wyszło??? a Swoją drogą myśle że znależć sobie kochankę prze internet to już jest jakaś desperacja (tylko nie wiem dlaczego) czyżby znowu brak czasu żeby znaleźć w jakiś inny sposób imponująca Ci kobiete czy może jakieś kompleksy... czy jak... no sorry że tak troche najeżdżam ale to taka inna strona troche sprawy co powinieneś uszanować..

Gość stary ale jarry
Nie rozumiem dlaczego uważasz używanie internetu za desperację. To już prędzej lenistwo. A tak naprawdę to tylko rozsądek. Jakże inaczej mógłbym dotrzeć do takiego dużego audytorium? Sugerujesz telewizję, radio? :) Bo że nie szukam w miejscu pracy i zamieszkania to jest dość oczywiste, jest nawet na to pewne powiedzenie... :)

Gość stary ale jarry
Dorzucę jeszcze jedną refleksję. damiandak, sugerujesz mi kompleksy. Przecież internet służy w tym przypadku jedynie do wyszukania POTENCJALNYCH zainteresowanych. Weryfikacja i tak musi nastąpić podczas spotkania face to face. Nie da się zatem ukryć np. wad urody... Nie sądzisz?

Gość wrózka Anna Anelia
Moi drodzy zapraszam serdecznie na mój topik na wróżby darmowe zarówno jak i płatne symboliczną kwote ale dokladne Otóż myśle i mocno zastanawiam się nad dokładniejszą wróżbą wyglądałoby to tak mniej więcej dla każdego wróżba długości A4 kartki w każdej sferze finansowej i uczuciowej plus zdjęcie kart jakie wyszły wr wróżbie z opisem każdej z nich co oznacza ale taka wróżba to czas ok 25minut wróżba plus napisanie dokladnie jej i zdjęcie dodanie przez kabel także jeśli miałabym wróżyć jak dziś dziennie emailem ok 30 os sporo czasu ...Myślałam o symobilicznej opłacie ok 3zł za taką wróżbę.ALe nie jestem pewna tego pomyślu to wasz pomysł.Oczywiście nadal za darmo będe odpowiadać tu raz dziennie na 2 pytania każdemu.zapraszam wszystkich albo na dlugą wrózbe platną symobliczną kwotą albo na darmowe 2 pytania oto adres http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4459176&start=1050

a jakiego typu kochanki albo inaczej jak myślisz kto mógłby potencjalnie napisać osoba mieszkająca poza miastem?? osoba z poza Twojego środowiska?? no nawet jeśli umówicie się gdzies lub ona zarzuci Ci żebyś przyjechał do niej np. 40 km od Ciebie lub umówisz się przez internet nawet jeśli pojdziesz na całość z osobą z Twojej miejscowości,(by uniknać tego błaznowania typu pretekstów do wyjazdu, tłumaczeń etc.) to nie znasz jej (wszakze to anonimowe audytorium) i kto wie czy Twoja przygoda on line nie zamieni się w coś gorszego.. być może ona miała niejednego takiego jak Ty być może to znajoma Twojej małżonki być może natniesz sie... wiesz gdzieś wyczytałem że najlepsze kochanki chowają się w pracy w kawiarni do której cześto bywasz itp... a teraz druga sprawa powiedz mi bo o to mi bardziej chodzio-by uniknąć sytuacji w której Ty ise znalazłeś.. próbowałeś z żoną zrobić coś by przywrócić chemię?? >>>>>>>>>>>>>>>Tus ojos... en fuerte momento!!!

Gość stary ale jarry
może też być pan, czy chłopiec max do lat 15-tu :)

Gość stary ale jarry
Czyż żadna Pani nie jest w sytuacji podobnej do mojej???

Gość Czy aby na pewno
Ja jestem.

Gość stary ale jarry
I co zamierzasz z tym zrobić? Nic, czy to co ja? Jeśli to, co ja, to może zrobimy razem? ;)

Gość babcia kaczanowska
joł bych się nawet na ochotnika zgodziła, za jabola. Ale panoczek są ze stolicy i tak fajnie godoł, joł bym go nie rozumiała, co łon ode mnie chce, to je tak prawie, jak za granicą, joł tak nie umia szwargotać jak panoczek

Gość babcia kaczanowska
.

ciekawe co z tego wyjdzie a wogóle czy wyjdzie

Gość petrola a co ty
po wszystkich kurnikach ganiasz;)zagladasz jak stara gazdowa do wszystkich chlewnikow;):D do autora sprobuj powiedziec zonie ze chcesz zmian i myslisz o np.czworokącie ewentualnie poszukasz sobie kochanki powiedz jej to zobaczysz jaki bedzie skutek;):D

Gość pewna_siebie
petrol zapewne sama zainteresowana :D

Gość petrola a co ty
no to się zdecyduj albo kun jesteś albo krow:D

ja to jestem ja poszukujący masz jakieś wymagania względem kochanki?