Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhygvy

czuje sie strasznie sama;(

Polecane posty

Gość jhygvy

mam 23 lata nie mam bliższych kolezanek na jakies wyjscie czy cos nie mam faceta siedze w domu całe weekendy;( a poza tym studiuje ech smutno mi co robic?

Gość jhygvy
;/

Gość hmm hmm hmm
zawsze może się najeść, bo pewnie to jakaś zakompleksiona grubaska :D

ales Ty glupi!! tak samo by powiedziala pare lat temu, dzis moi znajomi albo sa po zareczynach albo dziecko w drodze itp. imprezy sie skonczyly dla kogos kto sie nie sprowal i zostal sam to tragedia

Mojo sytuacja je prawie tako samo: mam 54 lata nie mam bliższych kolezanek na jakies wyjscie czy cos nie mam faceta siedze w domu całe weekendy;(z przewamy na obrządek nierogacizny) a poza tym nie studiuje ech smutno mi co robic? :classic_cool:

Gość szara rzeczywistośc
u mnie to samo z tym że mam 28 lat przychodzą takie weekendy jak ten aż ryczeć się chce

Gość jhygvy
co radzicie???

Gość dat43333333333335t
sznur i piwnicę?

Gość jhygvy
to nie jest proste miałam juz 2-ch i dwa toksyczne zwiazki;/ po jednym jeszcze lecze uraz psychiczny czy w wieku 23 lat naprawde trzeba miec meza, chłopaka i dzieci zeby nie byc samotnym??

Nie kuniecnie. Przyjedź na wieś - bedziemy razem...... ziemnioki przebierać :classic_cool:

Gość sympatyczna dziewczyna z polud
No i ja sie podpisze, kazdy weekend taki sam, w domu. Nie ma z kim wyjsc, zal straconych lat mlodosci :(

Gość jhygvy
SAMOTNI !! co robicie w weekendy? lub gdy chcecie isc do kina, na impreze?? itp?

Gość 0008
skad jestes? mam podobnie

Gość jhygvy
pewnie: podpowiedz cos;)

Gość beta alfa
Jeżeli studiujesz, to spróbuj zagadać do jakiejś koleżanki, ktora być może też czuje się samotna. Zapytaj ją, co robi po zajęciach. Może miałaby ochotę połazić z Tobą po sklepach, albo odwiedzić Cię w domu, albo wyskoczyć z Tobą na kawę/herbatę/ ciacho/ piwo/lody. Może w ten sposób poznacie się i będziesz miala do kogo buzię otworzyć. Czas fajnie się spędza nie tylko z chłopakiem.

Gość uwentura
90% z was to nudne łajna bez znajomych taka prawda 🖐️ Dlatego faceci stronią od was na kilometr, do tego pewnie MEGA przeciętne urody i niżej. Powiedzcie mi kto nie ma żadnych alternatyw i znajomych? Same życiowe niedorajdy..

Gość jhygvy
ja nie ufam ludziom;p i dlatego tak mam nie jestem brzydka

No może określenie samotny to nie bardzo pasuje, brakowało mi połówki. Samotny nie byłem bo się udzielałem w różnych przedsięwzięciach. Kultura, wolontariat, organizacja imprez, kółka zainteresowań, organizacje pozarządowe. Masę świetnych ludzi poznałem. Słowem prawie cały czas coś robiłem. A jak nie miałem siły to ruszałem w podróże. Tam zawsze znalazł się ktoś ciekawy. Niektórzy istnieli w moim życiu tyko chwilkę ale nawet przez ten krótki czas potrafili wiele mi dać. Otwórzcie się na ludzi :)

Gość jhygvy
he ja jestem;p