Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mówi ze sie przeze mnie zabije

Grozi że sie zabije przeze mnie.

Polecane posty

Mój byly facet grozi ze sie zabije przeze mnie. Dzis kolejny dzien kłotni, bo mnie kontroluje, szantazuje mnie i grozi mi ze mnie zniszczy. Powiedzial ze ma juz list pozegnalny i ze to ja powiadomie jego bliskich ze sie zabije bo mnie kocha a ja go nie chce, ze jego zycie nie ma sensu itp. Co mam zrobic? Jestem psychicznie rozbita. Dodam ze facet ma ponad 30 lat.

Odejdź od niego i się nie odzywaj. Jest niezrónoważony emocjonalnie. Może też Cię prześladować, ale wtedy wystap do sądu o zakaz zbliżania się do ciebie.

powiedz mu, że chętnie oddasz list rodzinie, niech ci go da i juz idzie się w końcu zabić jego mina - bezcenna :)

Gość ladaco
krzyz mu na droge

Odejdź i nawet się nie oglądaj. Nie ulegaj szantażom świra. najlepiej powiadom pogotowie o skłonnościach samobójczych, niech przyjadą i wsadzą go w kaftan.

Gość Mówi ze sie przeze mnie zabi
żal mi tylko jednego, ech.. ma w porach solidne 18cm, żaden facet dotąd mnie tak nie wyłomotał jak on 😴 ale chyba macie rację muszę to skończyć..

Gość co się martwisz co będzie
omówcie sposób zejścia delikwenta z tego świata, nakręć film i wrzuć do internetu, bedą jaja

boje sie ze to zrobi, nie dosc ze potrafi plakac, a widok faceta wielkiego, 30 letniego to przerazajacy dla mnie widok to czasem mowi ze chce to zrobic mi na zlosc. mowi ze bede miec go na sumieniu. i co ja wtedy zrobie?

jakby każdy, którym grozi samobójstwem, to zrobił, to by była zapaść demograficzna a jaęśli nawet ... jednego psychola mniej jak nie potrafi się przystosować do świata, to sory, świat się do niego dopasowywać nie będzie, zadziała selekcja naturalna i tyle

Gość co się martwisz co będzie
powiedz mu, że dołożysz się do trumny i minimum dwa razy w roku, będziesz mu przynosić kwiaty na grób i śpiewać piosenkę " Córka grabarza"

NIc nie zrobisz. Nie będziesz mieć emocjonalnie rozchwianego świra i szantażysty na sumieniu. To jego decyzja, nie twoja. To jest wariat, zrozum to. Na twoim miejscu uciekałbym od niego jak najdalej. Raczej sięnie zabije, tylko będzie chciał zabić ciebie, a dopiero potem jak zda sobie sprawę co zrobił, to siebie. Dlatego powiadom policję, psychiatryka i nie oglądaj się za nim. Nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia, bo to nie twoja wina. Chcesz być z kimś na siłę z litości?

mowilam mu tak i co? i nic. godzimy sie, jest ok i nastepnego dnia znowu. nie mam zycia, musze mu mowic gdzie wychodze co robie, w intrnecie mnie sprawdza, sprawdza co robie, nachodzi. bardzo go lubie... lubilam.. nie chce zeby zrobil cos glupiego przeze mnie. chcialam byc jego przyjaciolka, dac mu przynajmniej swoja obecnosc. ale to nie skutkuje.

Skoro lubisz być męczennica, to twój wybór. Po co nam w takim razie to piszesz, skoro nie chcesz od niego odejść i nic zmienić.

ale ja juz z nim nie jestem!!! chodzi o to ze klocimy sie bo on ciagle mnie sprawadza i ma pretensje nawet jak gdzies wychodze itp. ja sie boje ze on to zrobi i co wtedy? przeciez to ja bede winna.

Gość och te złośliwości...
godzimy sie, jest ok i nastepnego dnia znowu --- co znaczy "godzimy sie", skoro piszesz, ze nie jestescie razem?

A to niby dlaczego będziesz winna? Kategorycznie zerwij z nim kontakt. Powiedz mu, że ma do ciebie nie pisać, ani nie wydzwaniać.

godzimy sie czyli mowimy sobie ze klotnie nie maja sensu i ze powinnismy sie traktowac z szacunkiem. chwila normalnj rozmowy i znowu awantura bo np okazuje sie ze pisal do moich znajomych itp.

Gość och te złośliwości...
dla mnie (na jego miejscu) to znaczyloby, ze wasze relacje nadal pozostaja takie jak byly - czyli, z nim jestes odetnij sie, dobrze ci radza on jest dorosly i sam odpowiada za siebie, sam dokonuje wyboru zazwyczaj nic sobie nie robia, uprawiaja taki szantaz emocjonalny, ot i wszystko

Gość albo zaszantazuj go
że jesli dalej cie bedzie szantażował to ty sie zabijesz i bedzie cie mial na sumieniu:classic_cool: a tak na powaznie - popieram to co pisze bimbuś!

Gość a jego rodzinka wie
jakie jazdy ma synalek? moze by to tak nagrac i potem im puscic?

Gość zabijcie się razem
dwie rodziny będą miały stypę i się na krzywy ryj kuzyni nachlają. Nie ma tego złego, coby na dobre nie wyszło.