Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwentura

gdzie poznac zolnierza?

Polecane posty

Gość uwentura

nie chodzi mi o nikogo konkretnego, po prostu uwielbiam wojskowych, ale nie wiem, gdzie ich spotkac. afganistam odpada, spacerki kolo jednostki tez... jakis pomysl?

Gość pest...
Przyjedz do mnie ja mam samych znajomych wojskowych, bo moj tez wojskowy :)

Gość berliittzz
wojskowi..... uwielbiam również;d

przespaceruj się w późnych godzinach wieczornych koło jednostki wojskowej w twoim mieście, a na pewno znajdzie się jakiś napalony żołnierz

Gość uwentura
marzy mi się mała akcja z kilkoma byczkami w koszarach ;)

Gość 222222
mam gdzieś telefon do takiego jednego żołnierzyka, ale to kretyn... po 1 seksie więcej go nie widziałam :p

Gość berliittzz
marzy mi się,żeby mnie zerżnął wojskowy... aach....

Jak wojskowy zdejmie mundur to będzie po prostu zwyklym facetem :) niekoniecznie dobrze zbudowanym ;)

Gość berliittzz
co Ty.... do wojska idą sami naładowani testosteronem... na studia idą debile, co nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem

Gość sfgdfsgfgf
do wojska idą same intelektualne zera, prostaki ze wsi bez pomysłu na życie i reszta społecznego bydła zasilającego po wojsku budowy, albo zmywaki w uk

Gość ppapla
Wejdz na sex czata, pelno tam niewyzytych zolnierzy :D Jak bedziesz miala szczecie,to Ci lufe pokaza :D :D

Gość uwentura
artek - gdzie wy, do cholery, jestescie?:D na ulicach was nie widac, codziennie rano przejezdzam autobusem kolo jednostki i nikt z tlumu sie nie wyznacza, chocby plecakiem moro... pest - gdzie go poznałas? berliittzz - ale dlaczego? potrafisz to wytlumaczyc? co w nich jest takiego, ze juz na poczatku punktuja za sam mundur?

Gość falcon pilot
ja jestem zolnierzem . i co wystarczy ci to? kapitan pilot...? juz jestes moja?

Gość eh ci faceci
ja mam pilota :) powiem ci ,ze jest ich pelno (wojskowych) ale ten mundur to czesto zludzenie. wiekszosc to zwykle ciolki

Pawlak: A ty co sie tak wystawiasz jak panna pod koszarami!! Ania: Angielski szlifuję! Pawlak: O! Szlifierka!Żebyś ty pypcia na języku nie dostała! :D

Gość andzela po prostu andzela
w iraku ich pełno

W moim miescie gdzie sluze co chwila jestesmy na jakis paradach itp. Po prostu nie zle szukasz :p

berliittzz co Ty.... do wojska idą sami naładowani testosteronem... na studia idą debile, co nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem Ciekawe, skąd takie bzdurne teorie?

Gość berliittzz
chodzi o to, że wraz z pojęciem "wojskowy" wiąże się testosteron, męskość, stanowczość, budowa męska, a nie wątła.. jeszcze lubię bródki.. u mnie w pracy facet tak wygląda i zrobilo mi się gorąco jak go pierwszy raz zobaczyłam.. aaach...

Gość żona pułkownika
laski tak wlasnie mysla. zal was jaki testosteron i meskosc? moj maz fakt jest meski ale wielu z jego jednostki to chude prypki i pantofle :P

Gość falcon pilot
to kim ja jestem? jestem pilotem po studiach wojskowych . trudniejszych niz nie jedne cywilne

Gość berliittzz
ja wiem, wiem.... ale i tak muszę poznać pana z mojej pracy.... :P ja nie znoszę ciołków takich "spedalonych"wybaczcie słownictwo, takich zniewieściałych... a idzie taki w moim typie.... to sama mam ochotę pójść na wojnę razem z nim... uwielbiam strzelać, chodzę na strzelnicę, ale tam takich typów jakoś nie ma:P