Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwentura

gdzie poznac zolnierza?

Polecane posty

Gość falcon pilot
uwentura nie zachowuj sie jak laska spod jednostki. jesli juz trafi ci sie wojak i on sie kapnie ze zainteresowalas sie wlasciwie jego mundurem a nie nim to raczej marne masz szanse na wojskowy slub i domek za miastem :D

Gość uwentura
sluzba wojskowa to typowo meski zawod, a powszechnie wiadomo, ze gdy mezczyzna spedza zbyt duzo czasu w towarzystwie innych mezczyzn, dziczeje i traci hamulce. Nie jest to wiec odzwierciedleniem spoleczenstwa.

Gość falcon pilot
a ja powiem inaczej - gdybym byl kobieta nie chcialby, faceta wojskowego. 1. pilot to kiepska partia - caly czas poza domem.. no i ten strach... 2. duza czesc wojskowych na poligonach nie stroni od pieknych pan (nie znaczy ze wszyscy) 3. wojskowy ma wieksze szanse ze go szybko szlag trafi - ponoc emeryci wojskowi zyja najkrocej.

Gość us airborne cadence
miałam, ale z tego nie korzystałam, bo już miałam wyrobioną opinię i nie chciałam mieć z tymi ludźmi nic wspólnego. zresztą mundur mnie nigdy nie kręcił :P pierwszego poznałam w tramwaju. obecny znalazł mojego psa i mi go do domu przyniósł,a właściwie to siedział z tym psem pod drzwiami 7h, bo byłam w pracy :D Bar Perełka, ten pierwszy tyran to mój ojciec, drugi to chyba jego wierna kopia - rozstawiał mnie po kątach, awantury z powodu minutowego spóźnienia, zupy, której nie miałam czasu gotować, chamskie odzywki, wyzwiska, straszenie, że jak odejdę to i tak mnie znajdzie, w końcu mi strzelił po gębie i to był przełom, żeby dać sobie z nim spokój 🖐️

Gość falcon pilot
uwentura to juz nie jest typowo meski zawod. wiesz ile mamy fajnych babek w jednostkach? osobiscie mam kolezanke po kursie oficerskim i studiach lotniczych. cala eskadra do niej wzdycha a wtedy kazdy facet sie pilnuje jak jest w poblizu :D

uwentura,wydajesz mi się kobietą która nie zna swojej wartości,z Twoich wypowiedzi wnioskuję,że nie bardzo sie szanujesz?

Gość falcon pilot
faceci nie lubia lasek ktore leca na konkretna rzecz. myslisz ,ze my nie wiemy jak dziala na panie mundur? ja jak jestem w nowym towarzystwie to nie mowie kim jestem i co robie. nie chce kobiety szukajacej zolnierza ale takiej ktora polubi mnie :)

Tez mam jedna oficer, ale jakas taka wystraszona ciagle sie wydaje. Jesli chodzi o ostatnie twoje pytanie, to nie mam typu kobiety idealnej, jedyne co mnie odpycha to nadwaga.

Gość falcon pilot
jaki dreszczyk emocji niby?

Gość uwentura
chyba zbyt serio potraktowales moje milosne wyznania, falcon:D To przeciez oczywiste, ze sam mundur nie gwarantuje mojej wiecznej miłości, ale wartościowy żołnierz jest dla mnie atrakcyjniejszy niż wartościowy nie-zolnierz. Macie po prostu w sobie cos takiego, co dziala na kazda kobiete, a na mnie widocznie ze zdwojona sila:)

Gość falcon pilot
pogadaj z zonami chlopakow ktorzy zgineli np w iraku. to nie dreszczyk emocji.to niepewnosc ktora parazlizuje

Gość falcon pilot
to cos to mundur i przykre jest to ,ze dzielisz facetow na zolnierzy i niezolnierzy ;/ to zwykli faceci przebrani w mundury. to ze czasem robi sie cos niebezpiecznego... ale nie tylko my tak mamy. policja.straz, ratownicy...oni tez maja zajebiscie niebezp. prace

Gość falcon pilot
znam kolesia ,ktory poszedl do wojska zeby dupy wyrywac - mysli tak przez takie jak ty

falcon ma racje,mój też był w Iraku,żadnej żonie ani dziewczynie tego nie życzę

Wiem jak moja matka panikowala jak poszedlem do zetki, moge sobie wyobrazic co by czula jakbym polecial do Afganu ;/

Gość falcon pilot
latamy na starym sprzecie ktory sie non stop psuje. jak bylem w iraku w wypadku smiglowca zginelo dwoch moich kumpli .kolesie po 27 i 30 lat. zony mdlaly na widok dowodcy w drzwiach. one wiedza na jakim sprzecie latamy i wiedza ze w kazdej chwili moze sie cos stac.

Gość falcon pilot
no to nie piszcie ,ze mam szanse rostrzaskac sie w drobny mak tak samo jak koles pracujacy w piekarni

Gość uwentura
wiem, ze kobiety maja wstep do wojska, ale przewage i tak stanowia mezczyzni. A wiec jest to typowo meski zawod. Bunia - dlaczego myslisz, ze nie znam swojej wartosci? Bo uwazam, ze mundur dodaje facetowi uroku? a gdyby znalazla sie jakas pani, ktora uwazalaby fartuch lekarski za bardzo seksi, to tez bylaby niedowartosciowana?;) I wnioskujesz, ze nie szanuje sie w jakim sensie? Seksualnym? nie jestem moze zbyt smiala, ale nie przesadzajmy. nie polecialabym na byle zolnierza, bo zolnierz. wszystko to co pisze, trzeba traktowac troche z przymruzeniem oka;)

Gość falcon pilot
czemu z przymruzeniem oka?

Gość uwentura
To cos to meskosc i sila (chocby pozorna), poczucie bezpieczenstwa (chocby pozorne), a nie sam mundur. nie badz smieszny i czytaj miedzy wierszami. nie wiem czy tego wojsko uczy, ale zycie powinno...

Gość falcon pilot
nie jestem smieszny, to tak jabysmy my wybierali laski tylko w skapej mini i duzym dekoltem , bo dla nas to (chocby pozornie) oznacza zajebisty sex :P

Gość falcon pilot
masz szzcescie ze nasza armia liczy ponad 120 tys. jest w czym wybierac :P kobiet w mini jest mniej :(

Gość Mongolskie teorie
Tak odchodząc lekko od tematu (nikogo tu teraz nie oceniam tylko daję ujście swoim frustracjom), byłam kiedyś z mundurowcem, co prawda policjantem i powiedział mi jedną rzecz - "mundur to tylko marne opakowanie, najważniejsza jest głowa, w której często jest pusto, podobnie jak w głowach takich panien polujących na umundurowanych." I się z tym zgadzam, bo jak obserwuję babki mające kisiel w gaciach na widok policjanta czy żołnierza to wątpię w płeć żeńską, ich mózgi i szacunek do siebie :o Ja rozumiem jakiś lekki pociąg, bo też go mam, ale u niektórych ten pociąg podchodzi pod niezdrowy fetysz. Ostatnio nawet byłam świadkiem jak młoda dziewucha, z 18 lat to miało mizdrzyła się do policjanta i dawała mu seksualne aluzje z kajdankami w roli głównej i mimo że ten ją olewał ta ciągnęła dalej swoje wyimaginowane fantazje. Jakiś dramat :o Nie wiem co jest takiego w tym mundurze, że byle pasztet nagle staje się plejbojem. Bez munduru większość by go wyśmiała, w mundurze ta większość wskoczy mu do łóżka bez namysłu :o

Gość falcon masz racje
madrze piszesz :) widac ,ze masz w glowie cos wiecej ;) buziol dla ciebie

Gość uwentura
Ale skapa mini i duzy dekolt dzialaja na was bardziej niż dluga spodnica i brak dekoltu. Tak samo na mnie bardziej dziala mundur, niż, powiedzmy, prawnicza toga. Ale czy mini i dekolt wystarczy, aby chcieć z kims spędzić zycie? Nie. A czy mundur wystarczy, aby chcieć z kim spędzić zycie. Nie! Kapujesz?:D

Gość falcon pilot
i tu sie mylisz. chce kobiete w mini ale tylko w mojej sypialni :P idealna kobieta jest dama na salonach i dziwka w sypialni

Gość Mongolskie teorie
Odbijany buziol i dla Ciebie ;)

Gość falcon pilot
dla mnie? :)