Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daciq

Czy jest dla nas jeszcze szansa?

Polecane posty

Gość daciq

hm. sprawa jest trudna, a sytuacja długa.. znamy się od października. to był festyn . gdy sie zobaczylismy pierwszy raz to od razu coś między nami zaiskrzyło. W moich myślach było tylko : jaki zajebisty chłopak. mm . no a w jego wtedy nie wiedziałam co, ale myślałam sobie , pewnie mu się nie spodobam . Marlena - moja kuzynko-przyjaciółka .. miała wtedy chłopaka Daniela. No i za kilka minut Michał do Niej : Marlena, jak wypije pepsi, to pogadamy okey ? a Marlena, no ze okey .. No i poszli , ja sobie myślę, wgl o co caman . ? No i za chwilę Marlena do mnie : Daria , mozemy pogadać? a ja sobie myślę.. uu .:D a jednak ;P No i mówi mi tak : Daria Michał ze mną rozmawiał.. no i .. on chciałby Cię poznać i wgl chce Twój numer, ale powiedziałam mu, ze sam ma zapytać. a ja , ze no okey . To zobaczymy czy zapyta . Potem zaczęły się tańce.. Michał poprosił mnie do tańca.- pierwszy raz , ominęłam go jakoś , sama nie wiem dlaczego - przecież sam mi się spodobał.. Podszedł do mnie Daniel : dziewczyno co Ty robisz?? Taki chłopak, chce tylkoz atanczyć, weź.. . Michał spróbował drugi raz. - zgodziłam sie. I wtedy wszystko się zaczęło. Tańczyliśmy, tańczyliśmy, tańczyliśmy caaaałą noc. Nie tańczyłam wtedy z żadnym innym . Gdy podszedł do mnie jakiś pijaczek i próbował mnie zaciagnąc siłą do tańca Michał podszedł i powiedział : ojj , chodź stęskniłem się. I wtedy właśnie u mnie zaplusował. Potem zapytał , czy mozemy się przejsć. - zgodzilam się. Usieliśmy na ławce, zapytał , czy moze się przytulić. Zgodziłam się. I w koncu powiedziałąm, mu.. zeby było jasne . : podoba mi się ktoś inny.a on ze okey, ze to rozumie i wgl. :( No wtedy ze mną rozmwiał, siedzieliśmy sobie aż nagle chcwucislismy sie jakoś za rece, tak nagle sami . Potem była wolna tanczylismy , powiedział, ze ma ochote mnie pocałować, ale wie , ze nie moze. :( Nie mogl sie wgl ze mną roztsać. Zegnalismy sie jakieś pol godziny stojac pod domem kuzynki dostawałam pełno buziaków. :( w policzek . Po kilku dniach idę sobie z Sebą na pkp . oi patrze : MICHAŁ ! . Na dużo czasu urwał nam się kontakt, a w miedzy czasie, Michał próbował nawiazac ze mną jakikolwiek kontakt.Ale ja nie chciałam . Szłam w zaparte.: NIE I KONIEC . Pisał do mnie jego kumpel co ja wgl robie, ale ja nie i koniec . No i wtedy długo nie pialiśmy . w koncu sprawa bo długich staraniach i oich odmowach ucichła. Po jakimś czasie dowiedziałam się, że Michał wrócił do Kamili.. swojej byłej. no i to było takie : ałaja .. Że go kurde straciłam i wgl. Potem byłam z Sebastianem , zerwalismy po jakimś czasie oni z Kamila zerwali. Pisałam z nim troche o tym wszystkim Sebastianie , Kamili i wgl. Oczywiscie napisałam do niego dopiero wtedy i tylko wteyd, keidy potrzebowałam pomocy . ;/ No i potem znowu na się urwało,a on i Kamila znowu do siebie wrócili. Ja nikogo wtedy nie miałam, chociaż z paroma kręciłam i takie tam .. Po pewnym czasie spotkaliśmy się na pkp. On w swoim pociagu, ja w swoim .. I ja siedziałam tak i cały czas na niego patrzyłam .. a on siedział i patrzył na mnie .. wszystko pieknie i nie spusczalismy z siebie wzroku .. No i jak już odjeżdzałam, to napisałam mu eska : ;*** On nie miał nic na koncie wiec mi nie odp. Całyc zas był wtedy z Kamilą.. Nastepnego dnia postanowiłam napisać do Niego eska . : hej . wiem, ze troche późno się obudziłam, ale jeżeli jeszcze na nic nie jest za późno i jeżeli jest dla nas jeszcze jakaś szansa , to poczekaj na mnie na pkp rano , bo chciałabym pogadać. . Nastepnego dnia . - nie czekał. Dowiaduję się od Marleny : Oni nie są już razem .. Kolejnego dnia idę sobie spokojnie wszystko pięknie . Patrzę : Michał !! O Bożę. Stoi i czeka na mnie . Przywitaliśmy się i wgl o i idziemy i gadamy . Wgl była to taka rozmowa bo była, no , ale nawet spoko . Potem na kilka dni znowu urwałam z nim kontakt .. Ja .. Bo to ja zrestałam sie do niego odzywać i wgl. Potem miałam problemy z pewną dzirwczyną, którą znal dobrze Michał . I do niego zadzwoniłam i chciałam z nim o tym porozmawiać, porozmawialiśmy Michał obiecał pomoc no i wtedy jakoś tak wyszło ze on mi powiedział, ze chciałby się ze mną spotykać.. częściej niż wypada. Zgodziłam sie . Zaczelismy ze sobą pisać, spotykać się. On mnie oronił przed tą dziewczyną i wgl.. No i wtedy po jakimś czasie spotkalismy sie wieczorem. Pierwszy pocałunek i te sprawy . Całe ferie pisaliśmy ze sobą słodko, ale dzieliła nas za duza odległosc, zeby sie spotykać. Po feriach o kilku dniach, odwiózł mnie po szkole do domu, poznał moją maamę i siostrę. Potem przyjechałw niedziele , poznał tate . Przyjeżdzał tak czasami w ekendy . było super. Zachwoywyalismy sie jak para, choć oficjalnie nią nie byliśmy . Było naprawdę super. Miłe czułe słówka, mówił mi, jak mu na mnei zalezy, ale niestety ciagle boli go pzreszłosć z Kamilą. ( 1 ok bycia razem i wgl przez co boi się znowu popełnić ten bład..) . starałam się go rozumieć i wgl. Czekałam. chociaz byłam okoropna dla mniego czasami, chwilami probowałam go jakoś zachecac do zwiazku . chodzenia , bycia razem itd. Ale pozniej ustepowałam, bo widziałam jak go to boli.. i wgl. Gdy nie przyjechał. - było źle. Gdy przyjechał za pozno - źle. Za szybko - źle. za krotko - źle. za dłgo -źle. wyszedłz kumplami - foch, bo mógł przyejchać do mnie . ciagle marudziłam i coś mi nie pasowało. Widziałam , jak cos meidzy nami sie stopniowo niszczy, ale nic nie mówiłam, chociaż on twierdził, ze jest okey . On zawsze miał tak, ze jak miał zły humor, to sie klocilismy . Ale potem pmnie prepraszał i wgl. W koncu po 3 miesiacch wspaniałosci . Nadszedł wekend . ( urodziny jego przyjaciela, na krótych mnie nie było zresztą. ). Oni się napili na maksa, jak to chłopacy .. No i dowiedziałam się , ze on sę tam rozpłakał i mówił, ze wgl jak on mnie traktuje, ze ja jestem taka wspaniała, ze daje mu ciagle szanse,a on to marnuje, ze na mnie nie zasługuje i wgl.. A potem sie cały ten ekened do mnie nie odzywał.. Zapytałam w poniedziałek, czy już tak sie nigdy nie doezwie, a on pisał ze ja też sie nei dozywałam, chcoiż ja pisałam codxiennie . No i w koncu chciałam sie pogodzić, a on ze jak zwykle to samo, ze jak zwykle ja sie chce pogodzić i wgl. a ja ,czy on chce sie klocic, a on ze leoiej wgl nie piszmy ze sobą. a ja że o co mu wgl teraz chodzi, a on ze moze lepiej będzie, jeżeli będziemy przyjaciółmi .. a ja , ze dlaczego, co sie stało, i czy chce to tak po prostu zakoczyć, ? a on , ze kocha Kamile i ciagle o niej myśli, a ja wgl w to nie chciałam uwierzyć. Zawsze jak Miał problemy, dzwonił do Marleny ( za mna prblemy ) . i jej sie wyzalal, wiec tym razem Marlena poprosiła go o spotkanie .. No i z nim rozmawiała, on mówił, ze sam nie wie co robić i wgl.. Że ejst taki zagubuony i Marlena sama to zauwazyła. Spotkałam sie z nim kilka dni , poxniej i na niego najchałam, bo mnie wkurzyłd zien wczensiej, jak ze mną pisał. I powiedziałam, zę chyba chce to zakonczyć, ale nie jestem pewna. a on , zę nie moze mni trzymać na siłe i wgl. I wiadac, ze liczył, ze powiem mu co innego. zkocham cie czy coś. no i wtedy rozmawialiśmy, gdzie powiedział mi, ze nic do mnei nie czuje, ze probował mnie pokochac, ale mu się to nie udało i wgl zaczelismy wyrzucać sobie wszytskie winy, On powiedział, zę chciałby abyśmy zostali przyajciollmi, dalej sie spotykali, pisali i czasem by anwet do mnie przyjeżdzał. i wgl. a ja że nie, to bez senusm wszystko to pod wpływem emocji było. No i wkoncu juz gdy sie rozstalismy, ja poszłam w sowją strone, on w swoją , odwróciłam się i on się włąśnie odwrcał. Minę miał taką w styklu co Ty idioto robisz . . a no i wazne jest jeszcze to, ze ja ostatnio gdy sie z nim poklocilam , sie nie dozywał czy coś, to wgl źle sie ostatnio ardzo czułam. fakt, ze moze też troche pzrez niego, bo sie o niego bałam, denerwoałam iw gl, bo mi na nim zlaezało i zleży naprawde bardzo mocno .. ale terax czuje sie jeszcze gorzej no i mi sie wydaje, ze to mogłby być jakiś pwood. że nie chce abym sie gorzej jeszcze czuła i wgl. No i ogólnie , to na tym spotkaniu pzreprosił mnie , dał mi buziaka w policzek. na pozegnani też mi dał buziaka w policzek .. No i w pewnym moemencie naszej rozmowy chwycił mnie on za tył głowy, tak koło szyi .. i zlizył moja twarz do siebie, tak , jakby chciał mnie pocałować.. wtedy tak zwdychnął zięcko i powiedział : ja już bede lecieć. narazie i dał mu buziaka w policzek . widać było, zę chciał mnie pocałowac, ale jednak tego nie rozbił. Spotkałam sie z nim pozniej jeszcze a wczesniej pisałam i mowił, ze sam nie wie czego chce, ze miedzy nami zaczeło sie wszystko za szybko, bo od ch zerwania mineły 2 tyg. i my sie od razu zaczelisy spotykac i wgl.. powiedziałam mu pierwszy raz prosto w oczy ze go kocham w tą środę.. i ze bardzo mi na nim zalezy i nie chce żeby to sie skncyzło, a on powiedział mi, zę nic do mnei nie czuje i po co wtedy zaczyać cokolwiek od nowa .. ja sama nie wiem co o tym mysleć, pomozcie prosze, chciłabym szczere odpowiedzi . Czy jest dlanas jeszcze jakaś szansa? jeśli tk, to jak go dozyskać? jeśli nie, jak zapomnieć ? :((

Gość streści to ktoś
do dwóch zdań prostych?

Gość daciq
niestety , zeby umiec cokowliek w tymz rozumieć , nie da sie tego strescic.

Gość michasss
czasem jak Ci na kims zalezy to lepiej zamknac oczy i isc dalej mimo bolu i cierpienia

Gość lusiaaa90
przeczytałam hehe. ciągle wgl wgl piszesz :P nie wiem czy ejst szansa, skoro on jest zakochany w tamtej. za kazdym razem bedzie cie zostawial dla niej ?

Gość daciq
mam prośbę do Lusii i Michasia, czy mogliby do mnie napisać na gadu, tyle że nie chce tu pblicznie go podawać? Moglibyście mi podać swoje ?

Gość daciq
a co do tego że jestz ackoahny w Kamili, to mi ottanio mówił, że nie chce mież z nią znic wpsolnego.A tamto, to pradopodonie były emocje i mega kac. ;(

Gość lusiaaa90
nie chcesz podawać swojego gadu, a każesz nam podawać nasze? A kysz!

Gość daciq
niiiee. eejj no . nie chodzi mi o to. tylko po prostu kiedyś już miałam problemz pisaniem wielu osób, myślałam, ze moze wam tak na tym nie zalezy. przepraszam .