Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dirdl

znowu nie jestem w ciąży

Polecane posty

staramy się już 1,5 roku i nic... jak długo można to wytrzymać? żyć nadzieją,że w końcu się uda? a jak się nie uda?

Gość S e d e s e e O r y g i n a l
A na pewno bzykacie sie bez prezerwatywy? :classic_cool:

Gość Kobiecinka.......
Wpadki zazwyczaj się udają, więc może takim sposobem spróbujcie.

wyjedź do sanatorium, a na pewno wrócisz z brzuchem...:) Podobno to zawsze działa!

Gość juz mama
ja zaszlam po 5 ;atach, akurat gdy sie nie staralam bo mialam nowa prace.

Gość a ja znowu jestem
chociaz sie nie staralam aaaaaa i nie chce w tej ciazy byc wacale jest mi niedobrze i wykanczam sie co ja mam zrobic

Gość juz mama
stres ponoc bardzo szkodzi. ja staralam sie 4 lata i nieta, zaliczylam nawet falszywy alarm. potem stwierdzilam ze trudno nie bedziemy miec dzieci a leczyc sie nie bede bo to kossztuje. potem dostalam nowa prace, zaczelam myslec o karierze i wtedy zaszlam.

Gość juz mama
Z nowym szefem. Ale on nic o tym nie wie.

no wiem,że stres nie sprzyja macierzyństwu.... jestem po pierwszej inseminacji, nawet nie wiecie, jak bolało, jak okazało się ,że się nie udało. kurcze, nawet się popłakałam.

Gość zabijcie się razem
sikaj pod wiatr....

Gość marsylianka111111111
powiem Tobie na pociechę sześć lat starań w miedzyczasie dwie ciąże pozamaciczne tym samym dwie operacje sraszny dół w końcu pojechałam na invitro do łodzi pierwsza próba udana narodziny córeczki zostały dwa embriony pojechałam po dwóch latach ale odrazu nic tzn test negatywny ale nie przezywałam w końcu ja juz dziecko mam w miedzyczasie starciłam prace budowa domu rozgrzebana mieszaknie u teściów które nie napawa szcześciem jest naprawde ciezko a ja jeszcze nie mam pracy po prostu bieda z nedza a tu wynik testu pozytywny byłam pewna na 1000% ze to kolejna pozamaciczna w końcu mi nic innego nie moze sie przytrafić a lekarz informuje mnie ze jestem w normalnej ciąży popadłam w depresję poprostu załamałam sie bo mam same problemy Wniosek ; ODPUSC SOBIE POWIEDZ SOBIE ZE WSZYSCY TYLKO NIE TY A DZIECKO PRZYJDZIE SAMO ACHA NAJWAZNIEJSZE WSPÓŁZYJ Z MĘŻEM ŚREDNIO RAZ NA MIESIAC I TO BEZ ZADNEJ PRZYJEMNOSCI A POWIEM ZE ZYCIE JEST PRZEKORNE I WTEDY ZAJDZIESZ ODRAZU

dzięki :) kurcze, ale ja strasznie boję się invitro, chciałabym tego uniknąć....

ja Ciebie nie namawiam na invitro Tylko odpóść Sobie zajmij sie jakims dodatkoewym zajeciem praca nauka czym chcesz a zajdziesz bo to wtedy przychodzi jak najbardziej sie nie spodziewamy I JUZ NIE CHCEMY

no próbowałam już sobie wmówić, że nie chcę:) bo tak jak napisałaś, życie jest przekorne... no i nic. najbardziej mnie wkurza fakt,że wszystkim wkoło się udaje tylko mi nie... a jeśli chodzi o Ciebie, to mam nadzieję, że jakoś sobie radzisz? wiem coś o niełatwym życiu z teściami :)

to tak właśnie jest że nam sie wydaje pisze z własnego doświadczenia że wszyscy tylko nie my ale po czasie nastepuje odbicie nagroda moja nagroda jest to ze córeczka jest bardzo zdolna Ciebie też napewno to spotka doczekasz sie ale z jakis przyczyn musisz jeszcze troche poczekać Trzymaj sie Ja juz uciekam obowiazki wzywaja

ok. dziękuję za słowa otuchy i powodzenia:)

Przede wszystkim wrzuć na luz! nie myśl,o tym cały czas Bo mózg chce a ciało blokuje..... zacznij cieszyć się z seksu,bo wkońcu stanie się on tylko nie miłym i zawodnym obowiązkiem

Przede wszystkim wrzuć na luz! nie myśl,o tym cały czas Bo mózg chce a ciało blokuje..... zacznij cieszyć się z seksu,bo wkońcu stanie się on tylko nie miłym i zawodnym obowiązkiem