Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnslondckswd

Odkupie suknie ś.rybke prosta klasyczna bez dodatkow(biala)

Polecane posty

Gość mnslondckswd

jesli ktos ma do sprzedania, bialy kolor, klasyczny model rybki, bez tiulu , falbanek, czy jakichs blyskotek rozmiar 38, bardzo prosze o fotki, szukam w salonach ale nie moge znalezc, lubie klasyke

Gość domibla
Mam taką jaką szukasz

Gość ja bede miala po 6 sierpnia
bo w tym dniu jest moj slub, ale nie biala tylko bardzo jasny kremowy, jest sliczna z koronkiz malutkim trenem ktory mozna skrocic, troche blyszczacych kryształkow, odcinana pod biustem zjednoczesciowa pod biustem cienka tasiemka dookola+malutka kokardka z przodu ale ja ja chce usunac i zostawic tylko cieniutka tasiemke dookola pod biustem, jest przepiekna i zal ze bede musiala ja sprzedac zaplacilam 1000 funtow ale z ceny napewno zejde+welon do pasa

Gość domidla
Mi się moja podobała i jestem z niej zadowolona. A wam nie musi się podobać

Gość domidla
A cena wydaje mi się odpowiednia

małateżczarna---> Załóżmy, że kupujesz suknię za 2.500-3.000 zł, zakładasz ją tylko raz i suknia jest w stanie doskonałym, za ile chciałabyś taką suknię sprzedać? Bo nie wierzę, że dałabyś za sukienkę 3.000 i chciałabyś ją sprzedać za 800 zł. Połowa rzeczywistej ceny sukni moim zdaniem jest idealna i nikt nie ma prawa się oburzać.

Gość ciocia krysia
katis wiesz co ja powiem tak ...sa takie panny ktore niestety bogactwem pochwalic sie nie moga ale maja potrzebe odgrywac na slubie ksiezniczki nie wazne czy stac czy nie suknia za 3-4 tys musi byc i taka laska ma odrazu w planie ze ja sprzeda i liczy na duzy zwrot pieniedzy a co nas to obchodzi ze kupila cos na co ja nie stac i teraz chce zdzierac z innych i za uzywana zadac nie wiadomo ile ?? wiesz co na wyprzedazach te suknie mozna nowe kupic w cenie tej uzywenaj taka jest prawda na miare tez mozna miec szyta u krawcowej za taka cene wiec jak laska chce sprzedac uzywana musi zejsc do 1/3 ceny a nie wykorzystywac inne przyszle panny mlode i ja pisze to o wszystkich ktore wystawiaja te suknie za smiesznie wysokie ceny

Gość nikt nikogo nie wykorzystuje
CHcesz - kup z drugiej reki. Nie - nie ma przymusu. Co do wyprzedazy - nivby sa, ale tylko w jednym rozmiarze, kolorze.. N ie mowiac juz o tym przez ile potencjalnych PM byly mierzone. Wiec moim zdaniem sa bardziej uzywane! Krawcowa - ok., moze znajdziesz taka, ktora tanio uszyje (tylko czy na pewno?) Ale to juz nie bedzie dokladnie taka suknia jaka widzialas w katalogu czy w salonie... Nie mowie, ze bedzie gorsza - ale jesli wymarzysz sobie Pronovias czy Cymbeline, to krawcowa Ci nie pomoze...