Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trochę panikuję

Coś dziwnego się dzieje z moim migdałem - może ktoś miał podobnie?

Polecane posty

Witam. Wiem, że nie jesteście lekarzami i nie wymagam od Was jakiejś diagnozy. :) Jednak mam pytanie, dość często mam zapalenie gardła, oskrzeli. Antybiotyk przyjmuje raz na dwa miesiace, czasem czesciej. Mam tak właściwie od urodzenia:O Ostatnio miałam jedna zmianę grzybiczą na migdale, dostałam lek przeciwgrzybiczy i zeszło. Było to jakis tydzien temu. Teraz cos dziwnego dzieje sie z moim migdałem, nie boli ani nic, jednak pojawił się na nim biały, hmm?, wyprysk. Nie jest to ropa, ponieważ jest on taki śnieżno biały(?) i dosyć twardy. Dodatkowo mam jakąś narośl na migdale. Czy ktoś z Was miał może coś podobnego? Jeżeli tak to jak się to skończyło? Czy wg Was może być to coś poważnego (jak wcześniej mówiłam nie proszę o diagnoze tylko o subiektywna opinie:)) No i jeszcze co do mojego lekarza, przeprowadziłam się na studia i mam tutaj dziwnego lekarza, trzeba mu mowic jezeli chce sie wykonac jakies badanie, czy np. wymaz z gardla wystarczy do ustalenia przyczyn czestych zapalen w obrebie gornych drog oddechowych? Pozdrawiam serdecznie.:)

Gość up...

Gość wafelek_waniliowy
Radze znalezc dobrego laryngologa który zleci wyciecie migdalkow!

Gość wiem uwierz
masz zagrzybiony organizm. cale cialo przerasta grzyb. nazywa sie candida albicans sprawdz sobie