Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaa...hihi

Praca w BIEDRONCE, jak tam jest? Bo chcem sie zatrudnic

Polecane posty

Gość jaaa...hihi

Witam, mysle wlasnie nad zatrudnieniem sie w Biedronce. Jest ktos kto tam pracuje lub pracowal??? to prawda ze tam nie jest za ciekawie??

Gość whyshit
Na jakim stanowisku ?

Gość hudja
ja pracowałam i dalej pracuję. Jest znośnie a i wszystko co spadnie na podłoge to możesz zjeść.

Gość problem w tym
że nawet ubiegając się o pracę w Biedronce należy mówić i pisać poprawnie :-O a na tej płaszczyźnie marnie rokujesz---------

Gość jaaa...hihi
tam podobno wszyscy robia wszystko wiec stanowisko nie jest chyba istotne:) na kase, wykladanie towaru itp. "problem w tym"- nie wiem o co Ci chodzi.

Gość whyshit
Jesteś za mało inteligentna aby zrozumieć ;)) jeżeli miałaś doświadczenie w takiej pracy to powinnaś dać sobie radę ;) ale wiadomo czasem nawet kasa albo wykładanie towaru jest za trudne dla niektórych ;p miłej pracy Dziewczyno ;))

Gość jaaa...hihi
a co do lazienki nie mozna wyjsc w ciagu 8 h pracy?? Jak hudja napisala, jest znosnie:) Tyle ze jak sie czyta na forach o Biedronce to same negatywy wiec jestem ciekawa czy tak jest naprawde. A wlasciwie ciezko tam zdobyc prace??

Gość whyshit
Skoro chcesz się zatrudnić to powinnaś wiedzieć czy trudno czy łatwo tam zdobyć pracę ;)) Masz jakąs rozmowę kwalifikacyjną czy jak ??

Gość jaaa...hihi
oki dzieki bardzo:)

Gość kukurykuuuuuuuuuuuuuu
zazwyczaj wszędzie znajdziesz negatywy do wszystkich firm także tym bym się nie przejmowała, z moich obserwacji robię prawie co dzień zakupy w biedronce to są przerwy, bo często jak się przy kasie zmieniają no to mówią między sobą,że idzie na 15min a jak coś to żeby dzwonić

Gość whyshit
No i zależy na jaki sklep trafisz ;) a gdzie się starasz o przyjęcie??

Gość jaaa...hihi
Jeszcze nie bylam na rozmowie bo dopiero dzis zdecydowalam sie zeby sprobowac. Pozdrowienia

Gość ja pracuje...
...u mnie na sklepie dziewczyny siedzą na 1 kasie po 4 godz, a jezeli potrzebuje to do wc idzie kiedy potrzebuje czasem nawet na fajkę-ale jest zakaz.

Gość whyshit
Moja koleżanka pracuje w biedronce w woj.sląskim i sobie wogóle nie narzeka ;)) teraz sie ponoć polepszyło więc życze kariery ;)

Gość jaaa...hihi
W Gniewie sie bede pytac a jak nie to w takim malym miasteczku 25 km dalej, ale tam watpie ze bedzie miejsce bo mala ta Biedronka. W Gniewie predziej:)

Gość żegnamy więc
zatrudnieniem SIĘ?

Gość jaaa...hihi
dzieki wszystkim za odpowiedzi:) widze ze nie jest zle :)

Gość whyshit
Zobacz sobie na stronce biedroneczki gdzie są przyjęcia ;))

Gość ja pracuje...
jaaa...hihi jak nie pójdziesz to się nie dowiesz :)

Gość Gargamel555
czy to prawda że jest odp za kradzieże ? i jeżeli ktoś może napisać system zmianowy i stawkę to się nie pogniewam wręcz przeciwnie podziękuję pięknie ;) (zrozumiem jeżeli ktoś się boi o swoje stanowisko)

Gość grzeniooo
Praca jest ok tylko trzeba się starać i mieć super ekipe ... za nic nie odpowiadzasz za żadne kradzieże czy coś to ni eprawda że masz 900 zl wypłaty nawet na 3/4 etatu sie tyle nie zarabie tylko ponad 1100 na cały etat zależy to od dużo rzyczy od wyniku tajemniczego od strat od sprzedazy itd ale ogolnie jest spoko tylko wybij sobie z głowy wypłatę 2000 jako kasjer oczywiście

Gość gość
Zastanawiam się jak sprawa wygląda z tym zatrudnianiem absolwentów. Czytałem na www.gowork.pl/opinie_czytaj,44124 że 1000 osób mają zatrudnić.... Jestem tym mocno zainteresowany.

Gość łysy z olsztyna
Przecież w biedronkach jest ochrona więc dlaczego ma być odpowiedzialność za kradzieże? Po to jest ochrona żeby zapobiegać kradzieżom!