Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarlinka

wiecznie narzekający mąż

Polecane posty

Gość sarlinka

Mój mąż ma 33 lata i wecznie narzeka, szczególnie na politykę. Jak przyjdzie z pracy to włącza jakąś publicystykę w tv lub w kompie i ogląda debaty polityczne, ciągle narzeka na jedną partię, którą ja akurat popieram. Ale nie tylko na to - na drogi, pogodę, pracę. Jak mówię mu że się źle czuję, to on na to "ja też, tu i tu mnie boli". Ja nie wiem co mam z tym zrobić - mamy cudowne małe dziecko, żyjemy na wysokiej stopie życiowej a jemu ciągle coś nie pasuje. Boję się że przy nim zgredzieję, choć zawsze byłam optymistką. Czy tylko rozwód może mnie uratować od negatywnych emocji?

Pewnie dawno się z nim nie grzmociłaś :classic_cool:

Gość sarlinka
no z tym grzmoceniem to super komentarz :/ Akurat seks jest dobry, ale ja go nie potrafię oddzielić od uczuć, a jak on jest taki zgnuśniały, to i moje uczucia słabną. Zresztą mam wrażenie, że on chce seksu tylko jak ma "chuć", poza tym nigdy mnie nie przytula ani nie całuje.

a komu ma mówić o tym co go wnerwia? przecież nie nowo poznanym koleżankom na przystanku....

ja pierdut... moj rowieśnik a taki zgred, interesuje sie polityką? co? i powiedz ze jeszcze sportem, to szczerze wspołczuję

Gość Kasienka34
Mój ma 40 - ale upierdliwy nie jest w ogóle ;-)

Gość mi sie podoba
wiesz mam taka kolezanke w pracy,nie moge jej słuchac,wspołczuje pomysl co moze byc na starosc :(

Gość 26 latkaaaaa
facet wyjatkowy - fajny wiek :)