Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość próbuje znowu

mam monotonne życie i chcialabym to zmienic

Polecane posty

Gość próbuje znowu

Jestem chorobliwie nieśmiała, moze nawet cierpie na fobie społeczną, raz jest lepiej raz gorzej. Sytuacja wyglada w następujący sposób: -mam 26 -nigdy nie miałam chłopaka, nawet z nimi nie rozmawiam (ewentualnie sporadycznie w pracy) -chyba mam powodzenie bo często uśmiechają sie do mnie bądz zagadują mnie obcy mężczyżni (wg. mnie atrakcyjni) - z mizernym skutkiem bo zaraz uciekam. -nie mam praktycznie żadnych znajomych, z dziewczynami jeszcze gorzej mi sie zaprzyjaźnic, mam tylko jedną kolezanke (ale szerze mówiac nie lubie jej bardzo) -skoro nie mam znajomych to nigdzie nie wychodzę, np. nigdy nie bylam w clubie, pubie. Sytuacja jest tragiczna. Zastanawiam sie czy nie spotkac sie z kimś z czata. To byłaby moja największa przygoda w życiu. Moze dzieki temu sie ośmiele bardziej. Nie wiem, czy to dobry pomysł. Tak sobie tu napisalam, moze ktos napisze kometarz:)

nie jest to dobry pomysł ale skoro uważasz , że to jedyna opcja próbuj...

Gość weronia 88
na randce z czata tym bardziej zeżre cie stres...

Gość próbuje znowu
revolver jeszcze nie zdecydowalam sie na spotkanie (i podejrzewam ze nigdy tego nie zrobie). W takim razie co Ty mi radzisz?

zależy czym się interesujesz....możesz znaleźć w necie grupę ludzi , która lubi to co Ty i wtedy masz szansę spotkać się np.w gronie na jakimś spotkaniu....

Gość próbuje znowu
nie mam wielkich pasji, chyba że zapisze sie na aerobic, lub nauke tańca moze wtedy kogos poznam ale najprędzej w takich miejscach można spotkac dziewczyny niestety.

no więc zacznij od tego co się da....czyli rozpocznij działanie...tylko działanie może spotęgować inne działanie....stagnacja powoduje tylko stagnację .....czyli jeśli zaczniesz powoli i systematycznie brać w czymś udział , to niekoniecznie musisz zawsze poznawać tylko dziewczyny....nie wiadomo co może się trafić "po drodze"...:)

Gość próbuje znowu
Wiem o tym, tylko jakos nie mam povera żeby zacząc. Gdybym mogła cofnąc czas zupełnie inaczej zachowalabym sie w niektórych sytuacjach i podejrzewam, że teraz nie siedzialabym na kafe.