Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 15, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żegnamy więc Napisano Maj 15, 2010 nie cześć camp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 15, 2010 a czyli jednak.. są lamusy a nie ma normalnych, cóż taki wieczór ze same sraki siedzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 15, 2010 żegnamy więc- widać że jesteś gimgównem któremu się wydaję że jego posty są "spoko" i tak sobie pierdolisz co drugi topik, a prawda taka, że robisz wrażenie niedojeba molestowanego w dzieciństwie, jeżeli jeszcze nie jesteś molestowany.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to nadawaj jak ci sie podoba Napisano Maj 15, 2010 jakie kuzwa gwardii patafianie??? czerwonej??? przybocznej??? idz juz spac to sie wyspisz na poniedzialek do szkoly..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żegnamy więc Napisano Maj 15, 2010 dzięki camp :O myślałam, że fajnie się dogadywaliśmy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 15, 2010 no nie wiesz jakiej to nie pisz złamana pało, bo nie należysz... a jak masz problem to wyskocz zza monitora to ci tak zajebię że ci będzie matka do końca życia podcierać dupę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 15, 2010 żegnamy więc... sorry, zmylił mnie nick, skojarz co mogłem pomyśleć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 15, 2010 sorry, zbyt negatywnie się nastawiłem na ten post... nie pokumałem że może być po prostu cześć:) wybaczysz, nawet nie wiem co się kryje za tą pomarańczką.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 15, 2010 jest tu ktoś z gwaardii?? odpowiedź: nie:D cześć camp, odebrałem to jako, nie nie ma nikogo z gwardii idź w pizdoo:D sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żegnamy więc Napisano Maj 15, 2010 wybaczam, bo mam dobre serce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu Napisano Maj 15, 2010 2 bany w jeden wieczór, noooo, szacun :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 15, 2010 ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 15, 2010 kurde coś nerwowy jestem, za bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żegnamy więc Napisano Maj 15, 2010 meliskę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 15, 2010 no nie mam meliski, kurwa, ale mam wódeczkę, i tu właśnie apel, pijmy więc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to nadawaj jak ci sie podoba Napisano Maj 15, 2010 jestes nerwowy bo nie zrobiles slupkow z w-f??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 15, 2010 to nadawaj jak ci sie podoba- masz kompleks mniejszości?? czy musisz prosić żuli by ci piwo kupili?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach