Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadzieja nalepsze njutrroo

Znajomosci z czata.

Polecane posty

Kto poznal partnera/ke na czacie i sa razem. Jak to u was sie zaczelo?Kiedy 1 spotkanie, seks?

Gość królewna zima
w bajki wierzysz? na czacie? tam tylko podrywacze i oszuści sami, zresztą sama się przekonasz niedługo

Gość karola7777
wlasnie zadalam na forum identyczne pytanie :-)

Gość ingusia9856
jacy oszusci???

Gość ewazraju///
ja poznalam na czacie meza.

Gość Inga Sztos
? nikt? :-(

Gość ona23lat
Ja tak poznałam faceta. Jesteśmy dopiero miesiąc razem. Spotkaliśmy się pierwszy raz po miesiącu znajomości wirtualnej. A seksu jeszcze nie bylo. :) Da się tak kogoś poznać. Powodzenia

Ja dzis poznalam na czacie pewnego faceta.On 32 lata ja 26 lat.Dzieli nas 40 km.Podalam mu numer telefonu zadzwonil i pogadalismy sobie.Mial zajebisty glos.Fajnie sie nam rozmawialo.Ma jak cos numer telefonu do mnie.Bedzie chcial to sie ze mna skontaktuje.

A czy jestescie z tego samego miasta.Jesli nie to jaka odleglosc was dzieli?

Gość ona23lat
U mnie to jest jak dla mnie duża odległość. 200 km.

Gość ona23lat
I jest starszy 6 lat ode mnie. Ale dla mnie to jest ok. Z czatu bardzo szybko przenieśliśmy się na gg. Wiem, że to dopiero początek. Ale naprawdę można na czacie spotkać kogoś ok.

Pisalismy na czacie ale cos zerwalo polaczenie.I cisza.Mam nadzieje ze sie odzewie.Bo spodobal mi sie.

Gość lolusia1505
ja w ten sosob poznalam mezczyzne moich marzen...jest idealny i mimo ze dzieli nas różnica 18 lat i parunastu kilometrow tworzymy bardzo udany i jak najbardziej szczesliwy zwiazek....powiem wiecej...chcemy miec dziecko....aha jestesmy pol roku ze soba....uwazam wiec ze na czacie mozna poznac kogos baaaaaaaaaaaaaaardzo fajnego....zycze szczescia i pozdrawiam...

Gość ona23lat
Wiesz co, może się niedługo odezwie. A skoro masz jego numer to za jakiś czas sama się do niego odezwij. Jakimś sms na dzień dobry. Czasem trzeba pomóc :)

Dis dopiero sie poznalismu i dzownil do mnie ok 21.Sciagal sobie gg.A potem cos zerwalo polaczenie na czacie i juz go nie bylo. A sam potem po rozmowie tel. napisal na czacie ze czuje ze jestem bardzo mi la osoba i mam przyjemny glos.I bardzo milo mu sie ze mna rozmawialo.

Gość ona23lat
To myśle, że się odezwie. Ale pewnie jeszcze nie zdążlyliście się wymienić zdjęciami? A wiesz o nim już coś nie coś?

Nie wymienilismy sie jeszcze zdjeciami.Kilka rzeczy juz powiedzial.Skad jest, ile ma lat, czym sie zajmuje na codzien.Powiedzial otwarcie ze szuka kobiety na stale, ze chcialby sie ustatkowac.Mial dziewvzyne 7 lat ale go zdradzila i ze byl kilka lat za granica. mam jego numer telefonu.

Gość lolusia1505
jak masz juz nr to pol sukcesu...moje szczescie zadzwonilo do mnie o 1:58 13 w piatek....a to byl najszczesliwszy piatek pod sloncem...

Gość WRA
Ja stawam na znajomości w realu wiesz jaki jest naprawdę możesz obiektywnie ocenić spotykać się a czat to tylko flirt dla mnie

Gość ale wy jestescie naiwne
kazdy facet z czatu tak mowi. Wiekszosc to brzydale nie z tej ziemi i zonaci. Kazdy mowi, ze jestes mila, ze fajnie mu sie klika, rozmawia, masz fajny glos, nawet fotki nie widzialas a juz masz wyobrazenie o nim, czesto bardzo mylne. Wiem, bo kilkanascie razy umawialam sie z czatu. Nie ma sensu ciagniecie wirtualnej znajomosci i emocjonalne angazowanie sie w wyidealizowanegi i stworzonego w naszej wyobrazni faceta. Po co? Ja uwazam, iz jesli ktos nas zainteresowal rozmowa na czacie, to spotkanie powinno nastapic jak najszybciej, poprzedzajac fotka, o ile uda sie rzekomego pana naciagnac na taka. Poza tym, jak wszystkie wiemy, liczy sie chemia..a tego, zaden czat, zadna mila rozmowa, juz nie odda. Poza tym tez, ja sadze, ze jestescie bardzo mlodziutkie po prostu i bardzo naiwne. Az slodkie w waszej glupocie i checi poznania romantycznej milosci na cale zycie lub tez po prostu wymarzonego faceta.

Gość Pani Deep
:)

Gość ona23lat
Zgadzam sie z tym ze spotkanie powinno nastapic jak najszybciej. Aby sie za bardzo nie nastawic i sie pozniej rozczarowac. A jezeli chodzi o zdjecia, to powiem ze przewaznie(a przynajmniej w moim przypadku tak bylo), ze to facet chcial zdjecie i on chcial mi dac swoje. Fakt ze spotkalam sie tylko z 3 facetami z neta. Jeden z nich to fakt, okazal sie bardzo nie fair. Ale dwaj pozostali naprawde spoko. A ten jeden.. :)

Gość ani-ani
Poznałam chłopaka na gochat.in, rozmawialiśmy długo i często, w końcu pierwszy raz się spotkaliśmy po dwóch tygodniach rozmów:)

Gość Kilka rozmów
Ja poznałam swojego partnera na czacie. Wymieniliśmy się mailami. Po tygodniu rozmów spotkaliśmy się. Na 4 randce seks, po miesiącu wspólne mieszkanie. Jesteśmy razem prawie 3 lata. Jest b.dobrze :)

Gość jhgfjgfjfg
nie da sie na czasie nic powaznego z pewnoscia