Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princesSs

kolczyk w pepku !!!!!

Polecane posty

witam was! od grudnia mam kolczyk w pepku, koleś powiedział, ze mam przemywac woda utleniona, tak tez robilam, a potem przezuciłam sie na masc tribiotic, bo zaczał ropieć i w jednym miejscu zbierala sie taka narosl :/ w czasie smarowania pepek był ładny, kiedy przestalam smarowac, znowu robiła sie narośl :/ co ja mam do cholery robic? czy to sie jeszcze goi, czy pepek źle przekłuty ? boje sie..

Gość do miecza bicz
trzeba bylo sobie zrobic na jezyku a nie w pepku. z tego na jezyku to przynajmniej ktos jeszce by skorzystal.

ehh.. trzeba troche poczytać o tym, zanim sobie coś chcesz zrobić. To wiedziałabyś, że nie używa się wody utlenionej ani trybiotycu. Jeśli jest konieczne użyć antybiotyku to jedynie z jednym składem nie z trzema. Woda utleniona wysusza i to może być powód i utrudnia gojenie. Ten bąbel to mogą być 3 rzeczy: pikuś to osocze ale rzadko zbiera się w formie bąbelka, raczej przypomina wydzielinę ropną, z którą często też jest mylone, pół bidy to ropa,a totalna lipa to ziarnina..która baardzo często zbiera się w takiej właśnie formie. Napisz mi jak on Ci to przebił. Jaki masz kolczyk, z czego.