Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durne pytanie i know

czy piłkarze są przystojni?

Polecane posty

Gość durne pytanie i know

Poznałam przez internet miłego faceta, madry, fajny, student ekonomii. Poznalismy się na pewnym forum, jest bardzo miły, nawiązaliśmy taką więź :) napisał mi że pół zycia był pilkarzem... nie wymienilismy się zdjęciami. Ale w sumie na tej podstawie mozna wysnuc jakąś tam jego wizje... nie znam zadnego pilkarza:P

Gość homie
to sobie luknij na krzynówka w googlach 🖐️

Gość WRA
1 na 100 jest przystojny. Może masz takie szczęście i trafiłaś . Jedyny ładny piłkarz z 1 ligi to chyba Lewandowski a poza tym to nic ciekawego

Gość retro radar
a co ma bycie piłkarzem do wyglądu? :o chyba tylko tyle, że jak się biega za piłką to się nie jest w rozmiarze xxl, ale bycie przystojnym to nie tylko budowa ciała 🖐️

Gość ałcccccccc
ale z was gary!!! Nienawidze jak ktos uogolnia!! Piłkarz pilkarzowi nierówny!! Jeden przystojny drugi nie!!! Tak samo wkurzaja mnie głupie teksty typu "Polki są najpiekniejszymi kobietami na swiecie", no kurwa, jedna jest ładna druga brzydka...i tak w kazdym kraju. NIE MA KRAJU GDZIE SA SAME LADNE!!

ałcccccccc - bratyslawa, tam mozna sie poczuc jak na wybiegu modelek

Gość ałcccccccc
ciekawe...

Gość WRA
ałccccc: Ale taka prawda ile jest przystojnych piłkarzy ? Tyle co nic. Interesuję sie piłką oglądam mecze i wiem więc pisanie że są boscy sensy by nie miało