Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mowDomnieJeszczeTak

zdjecia w necie a wygląd realny... baliscie sie przed spotkaniem??

Polecane posty

Gość mowDomnieJeszczeTak

ja jestem może strasznie pusta, próżna, ale nie mogę interesować ć sie facetem który nie pociąga mnie fizycznie, poznałam fajnego chłopaka, ale boję się że jeśli bedzie brzydki bede musiała go spławić...

Gość ladaco
oj bardzo strasznie.

Gość maaaaddddd
idz na spotkanie z workiem albo ekologiczną reklamówką jak będzie bardzo brzydki to szybciutko mu ten worek na głowę załóż i po kłopocie :D

Gość dfgdg
hmm niestety rzadko jest tak, że ktoś w realu wydaje się identyczny jak na zdj ;- ) większość wysyła zdjęcia na których wyszła jak najlepiej :P.. ile masz lat jeśli można spytać ?? dla mnie wygląd fizyczny jest ważny- ale wystarczy żeby chłopak mi się podobał-nie musi być moim ideałem od razu, po prostu musi normalnie wyglądać i tyle :P całą resztę nadrabia-chociaż to może złe słowo, charakterem :)

Gość andzela po prostu andzela
widzisz naczelny, u kobiet takie myślenie reprezentują tylko niektóre 'okazy', u facetów myślenie choojem to normalka :classic_cool:

Gość fghfgh
hmm to chyba normalne, że dziewczyna chce żeby jej facet ją pociągał :P.. KAŻDY patrzy na wygląd, dl jednych potrzeba tego ich ideału, a innym wystarczy żeby ten drugi ktoś wyglądał normalnie i tyle :-) nie ma człowieka który totalnie olewałby wygląd partnera/partnerki, to tylko ściemy :P po prostu każdemu podoba się co innego i tak się łączymy w pary :D:D:D