Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wikola

Śliczna sztuczna biżuteria

Polecane posty

Zapraszam wszystkie Panie do sklepu internetowego ze sztuczną biżuterią. Mamy sliczne naszyjniki, bransoletki - każdy znajdzie cos dla siebie. Naszym największym atutem są tanie wysyłki i ich szybka realizacja. Serdecznie zapraszam nawww.picollo.eu

to nie jest tandeta jest to dobra biżuteria sporo moich znajmoych ma ode mnie i nie miałamnigdy reklamacji duzo ludzi ją kupuje jest polskiego producenta i jest bardzo dobrej jakości i wygląda 100 razy lepiej niż na zdjęciach :)

moze gdyby była chińska to byłaby tandetna ale nie jest :) ale każdy ma sowje zdanie :)

Gość sztuczna biżuteria
Jak może być śliczna sztuczna biżuteria ?

no wiem wiem że chińskie taka jest prawda że większość z nas patrzy na to ile to kosztuje a nie skąd jest dla mnie to wogole dziwne jest że coś tam produkjuą pakują przysyłaja i to jest tańsze niz produkcja tu u nas :/ śmieszne jak da mnie

jak widać na zdjeciach moze byc jednym się podoba inny nie - poprostu kwetsia gustu :) więc jesli akurat sie komuś nie podoba to ja się nie gniewam :)

:) jeszcze w tym tygodniu ruszy usługa płatności.pl zapraszam serdecznie ps. dla kobiet z zagranicy które pytały o wysyłki uruchomię wysyłki w tym tygoniu do Ukrainy oraz Irlandii

:) zapraszam serdecznie porównajcie ceny oraz koszty wysyłki z innymi sklepami :)