Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zjebbbbbbbbbbbbbbd

dla mnie nie ma juz ratunku.Jestem totalnym zjebem

Polecane posty

Gość zjebbbbbbbbbbbbbbd
cha to pojde na NFZ.POrzez rok nie miałam z nim kontakt bo wierzyłąm ze jest tym internetowym człowiekiem.Było mi lepiej wtedy cieszyłam sie ze chociaz tak chce ze mna porozmawiac jest ciekawy co u mnie i mam go wirtualnie.Jak zrozumiałam ze to fikca ze on nigdy nim nie był....nigdy nie zapomne tego uczucia.Na dodatek zrobiłam z siebie wariatkę oskarzajac go o to

Gość zmeczona wefszsW
nie przejmuj sie tym, ze oskarzalaas go o cos co bylo bzdura, nie przejmuj sie niczym, to jest smiec, niewart niczego, a to ze cie nienawidzi ? olej to, po co on ma cie lubiec, przypomnij sobie jak cie traktowal, jak sie do ciebie odnosil..po co chcesz miec z nim kontakt?

Gość zmeczona wefszsW
on wiedzial ze jestes slaba psychicznie i z premedytacja cie zniszczyl i niszczy nadal, wie ze cierpisz i jego to bawi, musisz zapomniec o tym czlowieku, wybierz sie jutro do przychodni, pewnie ebdziesz potrzebowala skierowanie od lekarza,ale dasz rade, ty powinnas sie tam znalezc juz dawno!!

Gość zmeczona wefszsW
czym sie interesujesz?masz jakies zajecia prace, szkole? co lubisz robic? spotykasz sie ze znajomymi? masz jakies hobby, uprawiasz jakis sport??

Gość zjebbbbbbbbbbbbbbd
interesuje...?nauczyłąm sie jezdzic konno(bo powiedział,ż wszystkie dziewczyny które lubi jezdzą)polubiłam to naprawdę.Jezdze za darmo u znajomej.lubie pływac,czytam kryminały

Gość zjebbbbbbbbbbbbbbd
tylko co ja mam zrobic...jak mnie wezwą na policje...bo po tym oskarzeniu on wytoczył mi sprawe o nękanie go i stwierdził jego pełnomocnik ze to co robie rbobi mu krzywde psychiczna i narusza bezpieczentwo

Gość maaaaddddd
widze że lekarz tu bardzo potrzebny i to nie jednemu, może się jakiś na forum znajdzie :D

Gość zmeczona wefszsW
nie wierze ze on zrobil cos takiego ? w sadzie poprosisz o psychologa, powiesz co z toba zrobil..wygrasz ta sprawe, nie boj sie tego, mow smialo, opowiedz o tym jak sie czujesz, jak cie traktowal i to co teraz przezywasz i jak masz skrzywiona psychike. wspolczuje ci

Gość oo ja pierdollleeeeee
co za hipokrytaaaaa:O

Gość to chyba jest prowokacja
:O:O:O:O:O