Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHCE ZMIANY!!!!!!!!

OPERACJA PLASTYCZNA

Polecane posty

Gość CHCE ZMIANY!!!!!!!!

słuchajcie. jestem pasztetem nie bede tu pisać o latach szkolnych bo mam odruch wymiotny jak sobie przypominam te komentarze mojej facjaty Mianowicie uzbieralam forse na operacje nosa i ust bo tu uwazam natura oszpecila mnie w tym miejscu kosmicznie.jak tak wogole mozna upokorzyc kobiete i dac jej taki wielki garbaty tragiczny szeroki nochal i nie dać jej ust ? mi nie potrzebny blyszczyk bo ja nie mam nawet czego pomalować!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobra ale przejde do sedna . Podzieliłam sie tą radosną informacją z moją mama no i tu zaczeła się jazda. że bede sie opeorwać zebym sobie całą głowe wymienila i ze sie beda ze mnie śmiać i ze jak ja sie rodzinie pokaze ze jestem nienormalna i ŻE JESTEM ŁĄDNA DZIEWCZYNA hahahahhahah tu już pojechała po całości to był chyba jeden z najbardziej nieszczerych komplementów jakie odstałam a wlasciwie nie dostałam żadnego CO ja mam teraz zrobic wiem ta operacja da mi szczescie nie bede taim zakompleksionym tumanem jakim jestem i moze w koncu znajde jakiegos chlopa bo teraz to nawet na mnie emeryt nie spojrzy i nie mialalm nigdy chłopaka tylko mnie jechali od szpetnych i krzywych ryjów Wyjechać za granice i zaczac nowe życie i zerwać ze starym

Mam takie same "usterki" jak Ty, i też planuje operacje za miesiąc, tyle, że moi rodzice nic zbyt przeciwko nie mają, zrób ta operacje, bez względu na rodziców:)

Gość CHCE ZMIANY!!!!!!!!
depeche spierdalaj bo mnie drażnisz Ale mnie to wszystko wkurwia. No tak ale nie pomyślałam o najważniejszym TO ZACOFANE SPOLECZENSTWO któe będzie gadać.

Gość CHCE ZMIANY!!!!!!!!
Poważnie nic nie mówią? moja mama to usiadła z wrażenia. zazdroszczę rodziców jak to przyjeli co mówili?

Gość CHCE ZMIANY!!!!!!!!
Ja postawiłam na operacje dużo odkładałam . Pomyślałam sobie O NIE KURWA ile można być szpetnym i słuchać o swoim wyglądzie nie nawidze ludzi za to zawistni debile ja nawet na ulice spokonie wyjsc nie moge zawsze sie napodzieje jakiś pacan który mi przypomnie o tym jaka brzydka albo się roześmieje ale tu już nie potrzeba słów Moze ta operacja nie sprawi że bede jakaś ładna ale bede wyglądać normalnie

Gość Idalia_007
A masz tyle pieniędzy? Sama operacja nosa nie jest tania. Ja trzy misieace temu poprawiałam swój nosek w Polanicy Zdrój i zapłaciłam za to ponad 8 tysiecy.

Gość CHCE ZMIANY!!!!!!!!
Mam mam. nie na marne poszły te moje oszczędności .

Gość Idalia_007
A gdzie i u kogo robisz, ze płacisz 5 tysiecy? Co jak co,ale w Polanicy robią najlepsze noski... :)

znam jedną dziewczynę, która zrobila sobie operacje, bo miala wielki garbaty nos, po operacji pokazała się znajomym i była w szoku, bo nikt nie zwrócił nawet uwagi na jej nos! Nikt nie zauważył różnicy. No i kolejna załamka, bo tyle kasy wydała, a różnica niewielka.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
u mnie sprawa wyglada inaczej-mam pelne usta i maly nos ale uwaga uwaga-ze wzgledu na wypadek w dziecinstwie nos mam lekko skrzywiony-niby tego nie widac ale ja to widze i zle sie z tym czuje, s tkie dni ze przez to z domu nie wychodze, postanowilam-zbieram na operacje plastyczna, moi rodzice uwazaja ze skoro mam z tym taki problem to nie widza przeszkod i sa za moim pomyslem, tak samo narzeczony-uwaza ze skoro az tak zle mi ze soba i nie widze innej opci by poprawic swoje samopoczucie-mam jego poparcie, takze dziewczyno do dziela-w rodzinie powinno byc wsparcie ale skoro go nie ma rob to i nawet sie nie ogladaj

Gość jestem zołzą**
rób pierdol innych

Gość weroniczkaaa
dziewczyny dajcie jakiś namiar na dobrego chiruga w tej polanicy prosze bo ja tez nosek mam do remontu :D