Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

falcon pilot

FALCON

Polecane posty

Gość lateksowe wdzianko
zdesperowana------>niemożliwe :D:D:D

Gość lateksowe wdzianko
falcon a którą maszynę konkretnie masz na myśli?:P

a ja tam wole smigla bo nie wiem czy wiesz ale pilotowanie smiglowca jest trudniejsze a poza tym my mozemy latac na misje i predzej znajdziemy prace w cywilu :P

Ale myśliwce ładniej wyglądają :P No w sumie z tą pracą racja. Na misję, to i ja bym się wybrała, ale matka chyba by mnie zabiła :O

misje wbrew pozorom nie sa fajne... a najgorsze dla zwyklego szeregowca. a jaki mysliwiec masz na mysli np? :)

Gość pytanie do falcon
ile masz lat i czy zajety jestes?

co dla sluzb medycznych? nie bede opowiadal o grupie zabezpieczenia medycznego :P bardzo pomagaj niektorym chlopcom.. w ciezkich chwilach :P

Myślalam kiedyś, czy nie iść do Łodzi do studium podoficerskiego, jak zrobię mgr. Jest jakaś rónica między cywilem ze SM na misji, a kimś ze stopniem? Dobra, przyznam się, kręcą mnie mundury i adrenalina :D

do GZM zaciagaja wszystkich - piguly to podoficerka chyba ze sa po studiach magisterskich np. lekarze wiadomo - stopien oficerski. ale jest tez pewna patologia dotyczaca pan z GZM ( nie wszystkich) ale o tym nie bede tu pisal

jakie robisz studia? moja wspomniana znajoma skonczyla cywilnie lotnictwo i zostala pania oficer :)

No, a po magisterce, to jaki stopień? Pan w WKU, radził mi iść po magisterce, a nie po lic., bo wtedy od razu wyższy stopień się ma.

Skoro pytam o służby medyczne, to chyba logiczne jakie :P Jestem po licencjacie i teraz robię magisterkę z pielęgniarstwa.

mozesz miec licencjat albo inzyniera - ale musisz miec zapewniony etat w jednostce w stopniu ppor zeby przyjecli cie na kurs. po drugie jesli chcesz byc oficerem musisz konczyc kierunek albo techniczny albo medyczny, prawniczy albo ... o zgrozo - psychologie :P

osobiscie ja jak i polowa wojska uwazamy ze psycholog powinien byc cywilem a nie np pania major :P psychologia nie ma nic wspolnego z wojskiem