Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

falcon pilot

FALCON

Polecane posty

"moze olka podoba sie kobietom ale ja nie lubie blondyn z wrednym wyrazem buzki" Falco...to jest tak,ze od pewnego czasu jestes baardzo widoczny na kaffe...Twoje wypowiedzi zatem są czytane i komentowane...jednym trafiasz w "ich fale nadawania"...innym nieco mniej...a że jest to forum bardzo zróżnicowane wiekowo,społecznościowo,poglądowo-ile wypowiedzi tym wiecej komentów...jak staniesz się "powszednim" bywalcem kaffe-uspokoi sie. uciekam bo tu sie nie lubi blondyn :O:D:P adioss 🌻 miłego popołudnia wszystkim🌻

jasne ,ze wyksztalcenie to nie wszystko. czesto koledzy emeryci robia cos zupelnie nie zwiazanego z profesja

Diabollica 27, tez masz sliczna buzkę....oczym pisalismy w temacie.. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4465775&start=0 zajrzyj... co do Ciebie falkon, wybacz nie bede sie z Toba kłocić, w słowniczku sprawdz co to słowo "prosty czlowiek" zdecydowanie mnieścisz sie w przedziale, próbujesz sie jakos ubarwiac kosztem dziewczyn tu piszących, czego dowodem jest zalozenie tematu "Czy jestem aż tak przystojny' żenada papa deklu

musisz byc niezla kretynka - przeczytaj temat autorstwa zdesperowanego.... zauwazysz ze to kurwa nie ja jestem autorem!!!!!!!!!

Gość oto jestem. .. . ;)
falcon ale z ciebie prostak :O

Gość oto jestem. .. . ;)
rety, co za dno :O

Gość uwentura
falcon, a powracajac do tematu zdjecia zbiorowego (daruje ci niespodzianke:P) - masz jakieś? Na pewno masz. Wrzuć:)

Gość uwentura
szkoda. przynajmniej mam na pocieszenie 4 wosjkowych (tzn. głowe i 3 klaty:D)

Ja zawsze muszę kogoś odmłodzić:-)w sumie to napisał gdzieś że ma 30 na karku.więc może 32:-)

Ja zawsze muszę kogoś odmłodzić:-)w sumie to napisał gdzieś że ma 30 na karku.więc może 32:-)

Gość gcghvghj
Żona --- po wyrazie twarzy i geście ręki można wnioskować, że niespełna 15:O

Gość same idiotki tu siedzą
:D " Kropla23a23a Ja zawsze muszę kogoś odmłodzić w sumie to napisał gdzieś że ma 30 na karku.więc może 32" - -czy ty kobieto nie rozumiesz takich prostych prawd? miec 30 na karku to znaczy,ze sie ktos zbliza do 30,a nie,ze ja przekroczył:D ech...