Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfcgcf

czy naprawde jestem taka zla ??

Polecane posty

Gość gfcgcf

Od października zaczęłam studia, w innym mieście dlatego musiałam wynająć mieszkanie. Początkowo miało to być z koleżanką i jej chłopakiem, miałam mieć swój pokój, jednak mój chłopak chciał zamieszkać ze mną. Więc mieszkamy w 4 . odkąd mama się dowiedziała, wciąż się kłócimy, od pażdziernika, o niczym innym nie rozmawiamy jak o tym jaka jestem zła, jak mogę w tym wieku z chłopakiem się pieprzyć, że się za mnie wstydzi, etc, etc. Studia zaliczam bez problemów, on pracuje, jest bardzo fajnie, tyle że nie mam już sił na te kłótnie z nią. Np, przyjechałam do domu, wygłupiałam się z siostrą młodszą, śmieałyśmy się, ona wparowała że głowa ją boli, i że ja to tylko pizdą myślę, bo pieprzyć siępotrafię a móżgu za grosz. Pytam się jej o jakąś radę, a ona do mnie, że to moja sprwa , ze jak szłam się jebać to się jej o zgodę nie pytałam.. Tylko że z chłopakiem jestem od 3 lat, po 2 latach bycia razem zrobiliśmy to. /I nie wiem , czy ja naprawdę jestem taką zła córką?

Gość mklrgj'rjg
masz jakas swietojebliwa matke albo cos,a zapytaj sie jej w jakim wieku sie ona piepszyla .A zreszta dziewczyno jestem pelnoletnia

Daj spokój, ciekawe po jakim czasie Twoja mama to zrobiła:O bo nie wierze, że później niż 2 lata. Poza tym teraz są inne czasy, jesteś pełnoletnia! Nie jesteś już mala dziewczynką i współczuję Ci takiej mamy...

Gość Mertoro
Współczuje takiej matki, musiałaś chyba nagrzeszyć okrutnie w poprzednich wcieleniach:)

Gość fdgsdfg
To raczej twoja matka jest zła.Może nie wracaj do domu i się z nią nie kontaktuj.Może jak za tobą zatęskni to zrozumie że to z jej winy i spróbuje się zmienić.

może mamusia ci zazdrości udanego seksu :D

Gość Zinnka
Wspolczuje takiej glupiej matki...czy ona naprawde tak wulgarnie sie do ciebie odzywa??? Pojac tego nie moge...

Gość zmeczona wefszsW
twoja matka pprzesadza , jestes dorosla, studiujesz, uwazam, ze mogla miec jakies tam "ale" do tego,ze zamieszkalyscie razzem, ale ona zdecydowanie przesadza, zerwij z nia kontakt to sie moze opamieta

Gość bartek_27
"a móżgu za grosz" z tym się zgadzam, wracaj do gimnazjum ćwiczyć ortografię pani studentko od siedmiu boleści

Gość fgdfgsdg
bartek_27 Dla ciebie poziom intelektu zależy od tego czy ktoś poprawnie pisze???? Są osoby bardzo mądre które mają problemy z ortografią,ale to nie znaczy że nie mają "mózgu".A ty co???Polonista od siedmiu boleści ze słownikiem w ręku wszystkich byś sprawdzał,ważne pisze zrozumiale i wiem o co jej chodzi!!!!Więc takie uwagi o powrocie na studia sobie daruj.Bo ona nie pytała w temacie czy pisze poprawnie bez błędów ortograficznych tylko o co innego.