Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeee małpa@

czemu ludzie to takie znieczulice????

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeee małpa@

nie pomogą bliźniemu w potrzebie tylko się gapią i śmieją z niego albo obojętnie mijają czemu ludzie są nieczuli na cudzy ból????? :(

Gość oppok
ja staram sie pomagac, ustepowac miesjac w autobusie, jak widze ze komus jest zle pytam czy wszytsko oki, jak widze osobe potrzebujaca staram sie jej dac kase. jak moje kolezanki cierpią jade do nich z lodami. nie ejstem idealna osoba, ale staram sie patrzec na innych dookoła, nie zawsze to wychodzi, ale sie staram. nie mozna generalizowac, sa tacy i tacy.

Gość eeeeeeeeeeee małpa@
ludzie powinni sobie nawzajem pomagać bezinteresownie!!!!!!!!

Gość eeeeeeeeeeee małpa@
''sa tacy i tacy'' a czemu pomagających jest mniej??????/

Gość oppok
a czemu blondynek ejst mniej? bo tak jest i juz. tez chcialabym by było inaczej, ale cóz.

Gość eeeeeeeeeeee małpa@
''ja też pomagam.. często pozyczam kasę'' ''jak moje kolezanki cierpią jade do nich z lodami.'' ''ja staram sie pomagac, ustepowac miesjac w autobusie'' a pijakowi który się przewrócił i nie może wstać byście pomogli??????????

Gość zdfgdfgsdfg
"jak moje kolezanki cierpią jade do nich z lodami." - proszę o wytłumaczenie :)

Gość oppok
bnie rozumiem o co chodzi z pyt o lody i kolezanki, po prostu staram sie patrzec dokoła i widziec rózne rzeczy. nie wiem czy pomogłabym pijakowi na ulicy, denerwuja mnie pijacy, wiem ze w takich momentach wzywam karetke albo straz miejska i oni go wiza iz abieraja, jesli nie byłby to pijak wteyd pomagam.

Gość zdfgdfgsdfg
dlaczego z lodami ?

Gość eeeeeeeeeeee małpa@
dziś widziałam pijaka który się przewrócił rozbił czoło o chodnik nie mógł wstać szli ludzie z kościoła nie pomogli mu tylko stali i się gapili niektórzy się śmiali tata zobaczył z balkonu pijaka poszedł i jako jedyny pomógł biedakowi czemu ludzie któży chodzą do kościoła są takimi dewotkami???? czemu bliźniemu nie pomogli???? było ich tak wielu!!!!

Gość lilaróżtyłkiem
a ja tam zawsze próbuję pomagać nie patrząc na to czy coś z tego mam czy nie , taki już bezinteresowny jestem :)

Gość kjhgfcknlmjbhvgv
Bo każdy ma swoje problemy. A pijak jak by nie chlał to by sie nie wypierdolił

Gość gddgdg
Nie bede pomagac pseudo biedakom -mam swietny przyklad w postaci sasiadek. 2 razy w tygodniu pelne torby z caritasu i sie zyje. Lepiej ubrane ode mnie ,stac je na wiecej niz mnie+ co tydzien nowy "partner".Przeciez bardzo oszdzedzaja na jedzeniu..

Gość eeeeeeeeeeee małpa@
''"jak moje kolezanki cierpią jade do nich z lodami." - proszę o wytłumaczenie '' chodziło mi oto że łatwiej jest pomagać ludziom bliskim niż obcym

Gość oppok
łatwiej jest pomagac bliskim oczywiscie, i od czegos trzeba zaczac. niech ludzie pomagaja najpier bliskim a powoli zancza i obcym.

Gość gddgdg
Co do pijaka... to taki pijaka ma w dupie ze jego rodzina przez niego cierpi -mam takiego "biednego czlowieka" w wlasnym domu.Wiec nie dziw sie ludziom.

Gość kjhgfcknlmjbhvgv
kaktus mi prędzej wyrośnie niz obcemu pomoge

Gość eeeeeeeeeeee małpa@
'' Nie bede pomagac pseudo biedakom'' a jak byś szła ulicą i złamała obie nogi i byś iść nie mogła a ktoś ci by nie pomógł bo zarabiasz od niego więcej jak byś się czuła pseudo biedaku???

Gość gddgdg
eeeeeeeeeeee małpa@ - widze ze czytanie ze zrozumieniem ci nie wychodzi ;)

Gość eeeeeeeeeeee małpa@
''to taki pijaka ma w dupie ze jego rodzina przez niego cierpi'' tata dowiedział się od sąsiadów że pijak zaczął chlać po śmierci żony każdego powinniśmy oceniać obiektywnie każdego powinnyśmy spróbować choćby zrozumieć i przede wszystkim pomóc bo nie wiemy co przyszłość przyniesie może ten biedny człowiek kiedyś nam pomoże możemy się też znaleźć w jego sytuacji

Gość gddgdg
"tata powiedzial" dorosnij troche ,poznaj zycie -a dopiero wtedy oceniaj innych.

Gość eeeeeeeeeeee małpa@
''eeeeeeeeeeee małpa@ - widze ze czytanie ze zrozumieniem ci nie wychodzi '' fakt źle przeczytałam nie którzy oszukują że są w potrzebie ale są ludzie którzy naprawdę tej pomocy potrzebują a to że sąsiadka lepiej chodzi ubrana to nie znak że ma więcej kasy od ciebie tylko lepszy gust

Gość gddgdg
Kochana autorko zmykam juz twoj temacik ,poniewaz dyskusja z toba nie ma wiekszego sensu. Jestes mlodziutka i malo wiesz.... Wroc za jakies 5 lat i napisz jak zmienily sie twoje poglady. Milego dnia.

Gość eeeeeeeeeeee małpa@
''"tata powiedzial" dorosnij troche ,poznaj zycie -a dopiero wtedy oceniaj innych. '' jestem dorosła i znam bardzo dobrze życie może za dobrze a to że mam tatę to chyba nie jest dziwne każdego człowieka przecież ktoś splodził