Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna i przegrana

co zrobić z mężem który szybko dochodzi

Polecane posty

Jesteśmy parę lat po ślubie ale zawsze tak było. Niby się stara, zwalnia ale nic mu z tego nie wychodzi. Parę ruchów i po wszystkim. Już mi się to trochę znudziło.

Gość Zizi_zyg
Gumki opozniajace wytrysk powinny pomóc.

1. niech nie zaciska psladków, bedzie mógł sie kontrolować 2.zaraz jak skonczy daj mu kilka minut i znów postaw go na baczność, kolejny raz bedzie mógł dłuzej, w razie koniecznosci zróbcie to 3 raz

Gość karoll-ka
Powinniscie pojsc do seksuologa.

Gość Zinnka
whiskacz Niedobry ma racje. Pierwszy raz moze byc szybki, bo facet jest mocno podniecony, ale w takim wypadku trzeba zrobic to drugi raz i on z pewnoscia bedzie trwal dluzej.

Gość Zinnka
Jest jeszcze jeden sposob...skoro on tak szybko konczy, a ty nadal jestes niezaspokojona, mozecie juz "po" uzyc razem wibratora. Naprawde warto sprobowac:)

Gość Zinnka
Wspolczuje....wiec przez jakis czas zaspakajaj sie sama, i niech on poczuje jak to jest, kiedy brakuje seksu...moze wtedy zacznie sie bardziej starac nie tylko o swoje potrzeby, ale i twoje takze.

" ale ja chcę żywego " to może jakiegoś żigolaka zatrudnij :classic_cool:

Gość gość
Co za głupie "porady". dziewczyna ma faktycznie problem, nie tylko ona. Facet pewnie też nie jest przeszczęśliwy z tego powodu. Karanie faceta "odstawieniem"go nic nie pomoże, a raczej wprowadzi go w depresje, bo nie zaspokaja żony, bo Ona szuka czegoś innego... Musicie trzymac sie razem. Wybacz, że nie dam Ci złotej rady i rozwązania problemu, ale nie słuchaj tych idiotycznych porad, żeby bawic sie sama. Masz Męża i to z nim uprawiasz seks... Mój mąż od jakiegoś czasu też ma podobny problem, dlatego znalazłam się na tym forum, ale myslałam, że przeczytam tu coś mądrzejszego. Szkoda. Chyba wybiore się po poradę do specjalisty, bo dzięki takim wpisom, mogłabym stracic Męzusia...