Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zołzą**

nie nawidze facetów

Polecane posty

Jak czytam takie teksty że ludzie bez względu na pleć mogą mieć zasady to mi sie śmiać chce. Mogą , ale tylko męzczyźni, wśród kobiet nie ma ani jednej wiernej, uczciwej itd. Nie wiem dlaczego ewolucja was tak ukształtowała, ale skoro przez tyle czasu nie zdołała zrobić z kobiet ludzi, to chyba już to nigdy nie nastąpi.

Dominik, wybacz niewyszukanie w werbalizacji myśli, ale - weź spierdalaj :)

Gość Elena50
dominik-smiej sie do woli.Smiech to zdrowie.Tylko oby ten smiech twoj nie byl histeryczny. Bo to co mowisz , uwalcza wielu kobietom.

''Ja wychodzę z założenia, że zdrada nigdy nie jest winą jedne strony, niestety... Bo żeby już ktoś zdradził, to musi być coś nie tak (albo za źle, albo - za dobrze. Jak jest ZA dobrze, to można to nazwać zagłaskaniem kotka).'' Tak potrafi napisać tylko kobieta, szczególnie taka jak ''Ona'' czyli mega uproszczona. Jako 100% kobieta zawsze zwala przyczynę zdrady na partnera. Nigdy nie przyznaje się do błędów. Zrozum prymitywna istotko, winna zdrady jest tylko osoba zdradzającą! Czyli zawsze kobieta bo mężczyźni nigdy się tego nie dopuszczają. Wiem że to dla ciebie szok i twój móżdżek nie jest w stanie tego zrozumieć ale prościej nie potrafię.

Domink mo racje (niestety) Baba pickom myśli (niestety) I nic tego nie zmini (niestety)

Ale krócyj od wos. Jakieś 15 min. A wy cały cos (niestety)

Gość matacz
jestem zołzą** =========== a ty kim jesteś ? skoro faceci tym co sugerujesz w swym poscie ? za porzadną kobieta sie nikt nie obejrzy , a jak jzu to dyskretnie , za szmata , dziwką , latawicą , dziwadłem - kazdy prawie ....

Idioto, debilu, ćwierćmózgu - w fragmencie, który przytoczyłeś, wyraźnie napisałam że wina leży po OBU stronach, a nie po jednej. Nauczy się, czytać, analfabeto. Mężczyźni nie zdradzają? Chyba śnisz! Rolnik - chop myśli głowkom, nie głowom, tom co powinien myslić. Ino nie kożdy, jak nie kożda dziołcha myśli pickom.

Gość matacz
w kwesti zdrady jest prosta zaleznosc poza wyjatkami jest przyczyna i skutek ................ nic inaczej

Mos racje. Nie kazdo myśli pickom. Mojo pomyłka. Som takie co nie myślom nicym.. :classic_cool:

Gość matacz
ale ja tam wole kobiety myslace cipką od myslenia głowe to mam ja ! kobieta wiec mi nie potrzebna , za to z duzym libido i owszem ! wiec i po co mi te madre niby myslace głową ? zas cipki trzymajace dla robaków ?

Rolnik - weśno pod uwoge, że som tokie myślonce łepetynom i mózgownicom

No właśnie ''Ona'' jesteś doskonałym przykładem jak mężczyźni są traktowani przez kobiety. Mimo iż facet był w porządku, dbał o partnerkę, troszczył sie nią, kochał, zaganiał na wszystkie strony żeby w domu niczego nie brakowało, a ona doprawiała mu rogi na 2 metry. To według twojej teorii on też się przyczynłl do tego, że zostal zdradzony i jest wspołwinny. Poziom intelektualny i moralny kobiet co raz to doprowadza mnie do szoku, niestety z rozpaczy.

Gość mankamenty..;(
każdy facet musi cos zepsuc,albo zdradza,abo jest zwykły dupkiem

Gość jfwfjb
jestem zołzą**--jesteś zołzą i analfabetką ;-) "nienawidzę"

Przepraszam bardzo, w życiu nikomu rogów nie doprawiłam. A facet zawalił bo powinien ją na krótkiej smyczy trzymać, a nie pozwalać na wszystko żeby się w dupie poprzewracało. Podobnie jak kobiety zawalają bo na za dużo pozwalają chłopu.

Mankamenty - facet to świnia, ino rasowa, bo z ogonkiem z przodu :)

Słysołym. Ale to som najnowse badania i jescse nie potwierdzone. :classic_cool:

Gość beeatkaaa
dziewczyny faceci zawsze ogladali ogladaja i beda sie ogladac za atrakcyjnymi laskami...to norma!!!ale czy zdradzaja was tym??przeciez wy tez patrzycie sie na innych facetow i to jest dobrze wtedy tak??? rozumu troche!!!

Dzieki, że przynajmniej do tego potrafiłaś sie przyznać, że kobieta z własnej woli nigdy nie będzie w porządku wobec swojego faceta. Tylko przez krótkie trzymanie można wymusić na kobiecie wierność, inaczej się nie da.

To ze trąbia i gwiźdźą to tylko swiadczy o niestey niskim poziomie tych ludzi Że sie ogladają? no coż facet to facet lubi sobie popatrzeć, swiata nie zmienisz ze zdradzają.....to też niestety sie zdarza, ale jak dbasz o niego to prawdopodobieństo zdrady jest niewielkie

Gość do rolnika
jo to jesce nie wiem co to bedzie...swiniw mom w łoboże ale rasowe to uny nie som,

Gość mankamenty..;(
no pomysl sobie beatka że gdyby tylko patrzeli to było by ok ale jak mają piękna,mądą kobiete to i tak im sie znudzi i po jakims czasie pojda do innej

Gość beeatkaaa
najlepiej bedzie zamknac swojego faceta w klatce zeby nie ogladal sie za innymi nie patrzyl na inne i wogole!!to jest jakies chore!!!!!!!!po to sa oczy zeby patrzec.mam chlopaka ktiry tez tak niekiedy robi i co???co ma zrobic??zrobic mu scene przy ludziach??zalll!!!!!!

Gość mankamenty..;(
no to pewne ze cie zdradzi,nie badz naiwna

Gość 05-495-394589048
Przestań gadać farmazony, teraz kobiety nie lepsze, takiej która ma dla siebie szacunek trzeba ze świeczką szukać, nic nie dają od siebie, tylko oczekują. A jak jest jakiś facet wolny to w czym problem, że się ogląda. Żal mi cie.

Miołym kiedyś babe. Lubilim jeździć na rowerach. Tak ii sie spodobały gwizdy, ze se jeździła w takich kusych majtkach ze iii sie dzyndzel w łańcuch wkryńciuł. I co wy na mundrole? :classic_cool:

mankamenty..;( Przy ocenie nas mężczyzn nie bierz za punkt odniesienia własnej osoby. To że kobiety tak postępują absolutnie nijak ma się do nas facetów. My tylko patrzymy i nic więcej.

Gość beeatkaaa
a co ty wrozka jestes??jestem znim 3lata zarecxzona i jakby chcial mnie zdradzic to dawno by to zrobil!!nie oceniaj kazdego faceta przez pryzmam jakiegos jednego dupka!!jesli ciebie zdradzil no to raczej ztoba bylo cos nie tak