Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontrolowana:(

Ojciec mnie kontroluje!!!!

Polecane posty

Mam 32 lata!!! Mieszkam we własnym mieszkaniu I wychowuje 8letniego syna!!! Mój ojciec zawsze przychodzi do mnie bez zapowiedzi, potrafi dzwonić po kilkanaście razy dziennie, jest bardziej nachalny stał się od czasu rozwodu z moją mamą. Żadnego z moich braci a mam ich troje tak nie nachodzi, jak mnie w domu. Pyta się nawet jak ma okazje nie ważne czy u mnie w domu gdzie wychodze i z kim się spotykam.

Gość zwiazek po zwiazku
a rozmawiałas z nim o tym? czemu cie kontroluje? moze mysli ze sobie nie radzisz? a moze po prostu on nie kontroluje tylko potrzebuje byc z kims blisko po rozwodzie a z twoimi bracmi nie ma takiego kontaktu.

Ale jak ja mam rozmawiać? Skoro ojciec uważa że nic złego nie robi! Daje sobie ze wszystkim sama doskonale rade, problem w tym że mój ojciec pewnie rzeczywiście myśli że sobie nie radze. Owszem tata ma ze mną najlepszy kontakt. Tylko że czasem on jest uciążliwy, zawsze przychodzi niezapowiedziany.

Gość zwiazek po zwiazku
porozmawiaj z nim.

Rozmawiałam! To mój ojciec sam wymyślił preteksty by do mnie przyjdź. A to że mojemu synowi obiecał przynieść prezent, a to że przechodził blisko mnie i postanowił że wpadnie. Jeszcze się dowiedziałam że planuje zakup mieszkania, w tym samym bloku w którym ja mieszkam.

bazienka Chyba dostosuje się do Twoich rad! Kluczy od mojego mieszkania nie ma, alez tym nie odbieraniem telefonów i nie otwieraniem drzwi gdy przychodzi niezapowiedziany to dobry pomysł.

Gość ladaco
Daj mu doopy :)