Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

O-H

Facet to świniaaaaaaaaa !

Polecane posty

Na ostatniej dyskotece poznałam kolege,który wziął ode mnie nr , a ja mu go dałam bo mi się również spodobał. Utrzymywaliśmy kontakt przez cały tydzien, chciał sie spotkac, dzownil ,pisał co u mnie itd , co on robi itd. Pisał równiez takie 'mile slowka' ktore na mnie nie działaly 'sloneczko, skarbie, kotku, ...' ze jestem jego ejdynym sloneczkiem ze nie chccialby mnie stracic itd / Kiedy dzownil pytal sie czy chce sie z nim spotkac wszystkie kolezanki zebym sie zgodzila wiec zgodzilam sie najpeirw mialo byc to w piatem ,ale zadzwonil powiedzial ze wraca z trasy i nie wie czy sie wyrobi czy moze byc w osbote ja mowie ze ok , potem pisze caly dzien ze o 20 ok 20 nie ma . Przestal sie odzywac! napisałam sms, puscilam strzalke...NIC chooi jeden!!!!

help ! denerwuja mnie tacy co zrobic, mam sie juz z zadnym nigdy nie umawiac? bo mam taka ochote!

Gość cq,lbvwhvbwihvwbi
a baba to loooooochaaaa

Gość cq,lbvwhvbwihvwbi
ja bym nie nazwał kogos nowo poznanego kolegą ale to juz kwestia jak kto wartościuje znajomośći tępa looooochoooooo

Gość maciejlowicki
nie zgodzę się z tym jakoś mam 24 lata i nie chodziłem z żadną dziewczyną poza tym jestem prawiczkiem, i powiedziałbym że to dziewczyny to świnie :/ patrzą tylko na tych dobrze zbudowanych i żeby miał kasę i co w tym jest takiego ciekawego ?? że cię przewiezie swoim BMW ?? że cię zaprosi na kolację a potem wydupczy i wtedy się jazdy robią bo dziewczyna zaczyna się bawić chłopcami, a nie każdy jest tak pojebany :P