Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NaturalnaPanienka

Falcon Pilot jestes bardzo przystojny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość skąd jesteś pilocie
? pytanie oczywiście zupełnie niewinne...

matko jaka wiocha autorko majtrki spadają takim jak Ty! żałosne to jest Ty jesteś żałosna a jeszcz ebardziej ten koleś, który przeleciał dziesiątki takich jak Ty Jakim tepym kolesiem trzeba być żeby wstawiać swoje zdjęcie (samemu zrobione! ) na forum kobiece i jeszcze się na nim udzielać OMG to juz nie mozna wyrazic sowjego zdania na temat wyglądy faceta...

Gość do pierwszej foty
Ile masz lat? Bo tak zmarszczyłeś to czółko ;) 30? Zgadłam?

przyczajona masz rację, zamknijcie sie durne pmarańcze, bo nie macie prawa głosu, a jak chcecie byc brani pod uwage to się zaczernijcie frajerzy:P

Gość kolejny desperat, który
musi się jakoś dowartościować...a gdzie najbardziej będą mu słodzić jak nie na babskim forum? :o

jak Falcon pilot ma być przystojny to musi iść na odnowę biologiczną do SPA a nie do woja :classic_cool:

Ile tych topikow tutaj o Tobie jest juz ;) Moze wstawie swoje zdjecie w mundurze to porownamy kto jest atrakcyjniejszy :P

Gość skąd jesteś pilocie
a więc?

Gość Obeserwation K.
Ja tam wcale nie uważam że to wiocha że chlopak wsadził tu zdjęcie.Wiochę robią Ci co wrzucają tu foty swoich penisów. Po za tym to ładny chłopak, piękny uśmiech i na pewno jest ponad przeciętną udzielających się tu Jarków, BNB i im podobnych.

Gość legalna pomarańcza
NaturalnaPanienka (naturalnapanienka@interia.pl) -@tlen.pl'; przyczajona masz rację, zamknijcie sie durne pmarańcze, bo nie macie prawa głosu, a jak chcecie byc brani pod uwage to się zaczernijcie frajerzy Mam takie samo prawo głosu jak i ty, głupia panienko! Na co dzień mam jednak zbyt wiele zajęć by siedzieć jak ty na tym forum i pisać pierdoły:o

zawsze praca w armii to jest jakis prestiż i śmieszni sa ci którzy wyzywaja ich od trepów, a tak naprawde sami chcieliby byc na ich miejscu, bo nigdy nie będa miec takich zarobków ani takiej emerytury:P

chyba ktos tu sie zakochał no ale tutaj zadko jaki Pan daje zdjecie..z wiadomo jakich powodów, no ale cóz

Gość legalna pomarańcza
Nie panienko, właśnie odpoczywam po niedzielnym obiadku, czytając twoje śmieszne wpisy. Jednak wybaczam ci, z racji twojego wieku! ;)🖐️

NaturalnaPanienka - nie obraz sie ale wiek 19 mowi sam za siebie, nie dziwi mnie ze zalozylas temat, sorki

Fakt.jest przystojny. Ale każdy ma inny gust.ciekawe ilu niewinnym dziewczynom już złamałeś serce:-)

Szkoda, że nie można już zobaczyć tego zdjęcia pilota:(

Gość Fajna laska24798788
a moge ja tez zobaczyc??plizzzzzzzzzzzz bo sie spozniłam:(