Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oo00SERENADA00oo

czy któraś z Was miała objawy ciąży jeszcze przed terminem @ ????

Polecane posty

Gość oo00SERENADA00oo

Gość nanananna
ja miałam zawroty głowy i wieczorami tem ciała 37

Gość oo00SERENADA00oo
ja też jestem jakaś taka słaba od dwóch dni, i leniwa :P Zawroty głowy też mam zwłaszcza gdy się nachylam i podnoszę.

Gość nanananna
ja też byłam osłabiona jak by choroba jakas mnie brała

po pierwsze intuicja,po drugie tak jak piszą dziewczyny czułam sie tak jakbym miała się rozchorowac lekka temp,osłabienie sennośc

po pierwsze intuicja,po drugie tak jak piszą dziewczyny czułam sie tak jakbym miała się rozchorowac lekka temp,osłabienie sennośc

Gość oo00SERENADA00oo
a miałyście jakieś bóle brzucha w dole??bo ja mam czasem takie dziwne kłucia w jakby jajnikach...

Gość oo00SERENADA00oo
temp mierzyłam przed chwilą pod pachą i mam 37.1

Gość oo00SERENADA00oo
aha i mam też coś takiego, że wogóle nie mam ochoty na sex, takie podświadome przeczucie, że nie będę już musiała się starać o dzidziusia. :P

Gość ja sie podpisze tu
ja tez mialam przy 1 ciazy podwyzszona temp uczucie jakbym miala sie rozchorowac ale glownie wieczorami, teraz znowu to sie dzieje z tym ze od rana juz sie tak czuje..na test za wczesnie, ale przyznam robilam i jedna krecha:(. ale mam cicha nadzieje ze to jednak to:))

Gość oo00SERENADA00oo
u mnie też za wcześnie na test, czekam na @ i jeśli nie przyjdzie za 6 dni to robię test. Ogólnie nic mi się nie chce, nie mam siły nawet wstać w łóżka już od 2 dni z domu nie wychodzę, bo mi się najzwyczajniej nie chce...nigdy tak nie miałam, bo jestem bardzo energiczną osobą. I Jakoś tak intuicyjnie czuje że jestem, nie wiem jak to wytlumaczyć, ale po prostu mam dziwne przeczucie. Nie mam też jakoś apetytu.

Gość ja sie podpisze tu
a i przy 1 tez senna bardzo bylam teraz tez tak mam od 3 dni, troszke sie martwie bo z powodow gin to za wczesnie dla mnie na kolejna ciaze ale co ma byc to bedzie, chcialam gdzies za 2 mies probowac, zobaczymy. Ostatnio ta temp mi sie obnizyla jakos 2 tyg po spodziewanym okresie a trzymala mnie lacznie ok 4 tyg. wiec jesli to znowu jakis szkrab to troszke mnie potrzyma.:)