Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkxkxkkxz

Najtrudniej znaleźć dziewczynę z dobrym charakterem

Polecane posty

Gość kkxkxkkxz

Obecnie dziewczynom strasznie poprzewracało się w głowach i wydaje im się, że powinny nie wiadomo ile wymagać od mężczyzn, robić łaskę itd, co nie sprzyja budowaniu związku partnerskiego. Dziewczyny z lepszym (czytaj z normalnym, szczerym) charakterem można najczęściej spotkać wśród tych mniej atrakcyjnych. Bo jak dziewczyna ma przekonanie, że się podoba, że jest w cenie - od razu zaczyna kręcenie nosem. Podobno w poprzednich pokoleniach to chłopaki bardziej robili łaskę dziewczynom i trzymali je w niepewności. To też nie było dobre. Szkoda, że nie może być czegoś wypośrodkowanego.

chyba sam nie wiesz o co ci chodzi...:-o

ja taka jestem:P e dla mnie najwazniejszy jest chlopak i slucham sie go;] a pozatym jestem mu wierna w pelno oddana i bardzo go kocham

Gość Mamy spore wymagania
Duże cycki 🖐️

Gość kkxkxkkxz
Ja mam takie wymaganie, żeby dziewczyna mnie pociągała bo przecież inaczej nie miałoby sensu, żebym z nią był. Ale nie mam przekonania w stylu: ja jestem taki i taki, to zasługuję na nie wiadomo co. Poza tym chciałbym, żeby właśnie dziewczyna była normalna, szczera a nie żeby grała ze mną w jakąś grę, żeby mnie wykorzystać, żeby dla siebie ugrać jak najwięcej

Gość nts
ta, bo najlpiej miec panne ktora nie ma wlasnego zdania, nigdy nic zlego nie powie i moze w dodatku bedzie ci wdzieczna za to ze z nia jestes .. ble

Gość nts
ej bo fajnie jest jak panna sobie czasami pokrzyczy : D powkurza sie.. nie mowie ze ma ''morde pilowac'' caly czas ;] ale to jest przynajmniej panna z charakterem, ktora ma cos do powiedzenia i umie czasami i postawic na swoim i pojsc na kompromis :P

Gość kkxkxkkxz
Wcale nie chcę takiej, która nie ma własnego zdania. Właśnie chcę taka która ma własne zdanie ale nie zdanie żywcem wzięte ze sloganu: Loreal czy tam Garnier: "Jesteś tego warta!" i tutaj nieskończona lista rzeczy, które i tak nie dają szczęścia bo bardziej liczy się właśnie miłość, szczerość

Gość Oleńka :-)))))))))
Ja uważam że mam dobry charakter wszyscy mnie lubia i umiem sie dobrze dogadac z innymi wiec nie mam problemu z znalezieniem chlopaka :DD

Gość kkxkxkkxz
Całe szczęście nie jest tak, że dziewczyn z dobrym charakterem wcale nie ma ale jest je trudno znaleźć

Dobry charakter- co to w ogole znaczy? bo ja nie mam pojecia co to jest dobry charakter. Ja uwazam,ze trzeba zasluzyc sobie na szacunek, na pewien podziw, na to by ktos zauwazyl nasza wartosc. Dobry charaktet to takie niewadomo co. Zbyt ogolne. Fizycznosc.. coz, ma znaczenie przeciez seks jest mega wazny w zwiazku.

a czy to jest coz zlego wymagac od faceta?? to co powinnysmy brac pierwszego lepszego? te czasy juz minely..a was facetow ( zwlaszcza tych gorszych) jakos to wkurza..... nie zauwazylam ze madrzy dobrze wygladajacy faceci narzekali ze baby wybrzydzaja hehehehe