Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuuuuunia

zostawil mnie przed matura...

Polecane posty

Gość kasiuuuuunia

kocham go ale to i tak nie mialo sensu, jutro matura...a ja nie mam ochoty sie uczyc;/;/

Gość I słusznie postąpił
Skoro kończysz pisać maturę, to już stara dupa jesteś. Pewnie znalazł lepszy model w liceum, albo gimnazjum :classic_cool:

Gość maturks4
Zawsze lepiej, niż po maturze. Teraz masz doping: pokazać mu, że sama sobie poradzisz doskonale, a on niech wie, co stracił. No i można dorosłe życie zaczynać od nowa na każdym polu. Powodzenia. Jeszcze nie urodził się żaden chłop, po którym warto długo płakać

Gość kasiuuuuunia
sens w tym ze to byl moj 4 chlopak i ludzie na wiosce beda gadac np. "ta ma znow nowego, zmienia ich jak rekawiczki" nie wiem czy bede umiala sobie z tym poradzic..;(

olej wszystko i te stere dewoty. Kup sobie pare modnych ciuszkow i zmien fryzure, usmiechaj sie i badz szczesliwa gdy on bedzie cie widzial. Gdy powie ci chocby "czesc"- nie odpowiadaj mu , zobaczy ze go olalas i jestes szczesliwa, bedzie go zżerac od srodka :) wiem ze to trudne ale poradzisz sobie. POwodzenia

Gość kasiuuuuunia
skoro napisalam tyle, to napisze reszte. Bylismy 7 miesiecy, czesto sie klocilismy poniewaz on ma "narwany" charakter. trzymala nas przy sobie chyba tylko milosc. bo wiem ze go kocham i on mnie tez. wczoraj bylismy na imprezie a on wielce obrazony bo poszlam do toalety i zajelo mi to dluzej niz 3 minuty, stwierdzil ze bylam z kims innym(innym facetem), czesto robil tak ze wyssal informacje z palca i mial do mnie pretensje, np siedze w domu 24/h a on do mnie ze sie gonie wieczorami. wiem ma straszny charakter, ale kocham go. nie wiem czemu...on mnie molestowal psychicznie. najgorsze jest to ze ludzie na wiosce pier***.. chcialabym wyjechac stad... co mam robic

kasiuuuuunia. wiem co to znaczy... ja się w dniu matury z biologii dowiedziałam, że mój facet mnie zdradzał(prawdopodobnie robił to przez cały czas trwania naszego "związku") zdałam ta maturę, ale gdyby nie news z samego rana to poszłaby lepiej...;/ także jeżeli nie chcesz schrzanić sobie ej matury do końca to olej go i skup się na nauce!! Będą gadać?? a niech gadają, jak usłyszysz tak od jakiejś starej babci to zapytaj czy Ci czasem nie zazdrości:) uśmiechnij się i idź dalej!!:D Powodzenia!!!!!:D

kasiuuunia. wiem co to znaczy... ja się w dniu matury z biologii dowiedziałam, że mój facet mnie zdradzał(prawdopodobnie robił to przez cały czas trwania naszego "związku") zdałam ta maturę, ale gdyby nie news z samego rana to poszłaby lepiej...;/ także jeżeli nie chcesz schrzanić sobie ej matury do końca to olej go i skup się na nauce!! Będą gadać?? a niech gadają, jak usłyszysz tak od jakiejś starej babci to zapytaj czy Ci czasem nie zazdrości:) uśmiechnij się i idź dalej!!:D Powodzenia!!!!!:D

Gość kasiuuuuunia
ja jestem teraz bez pracy, w przyszlym tygodniu mielismy jechac razem do holandii. siedze caly czas w domu, wszystkie moje kolezanki maja facetow, zostalam sama

Gość kasiuuuuunia
tak naprawde to nie zerwalismy... rozmawiam z nim dzis przez tele a on do mnie sapy... o co?? o to ze bylam grzeczna a on byl naje*any, powiedzialam ze go nienawidze, ze ma sie zamknac on powiedzial ok i sie rozlaczyl, pozniej dzwonilam to nie odbieral, napisalam sms ze juz daje mu spokuj.

Gość kasiuuuuunia
co mam zrobic?? napisac do niego?? wtedy bede zalosna;(

Gość zagadka :)
olal cie to ty zrob to samo!tylko nia lataj za nim>nie ponizaj sie.widocznie nie zasluguje na ciebie.nie zawal przez niegi matury nie warto!!!a ludzie na wsi a tak bneda gadac i tak a wiem to bo sama mieszkam na wsi.to norma :)

Gość kasiuuuuunia
jestescie;(??

Gość kasiuuuuunia
zostawiacie mnie sama w tej sytuacji;(

a co ty bys zrobila gdyby on ci tak powiedzial??a odp ci cos???ja tez tak mialam niekiedy swojemu chlopakowi i on sie rozlaczyl odzwanialam do niego ale to na nic.pisalam nie odp...dopiero na drugi dzien odebral ode mnie tel....

Gość kasiuuuuunia
nie odpisal, to ty nie chcialabys wiedziec jak on do mnie mowil "skoncz pier*olic, " darl sie na mnie

aha to tak wygladala cala wasza rozmowa???nic milego nie bylo??

Gość kasiuuuuunia
no tak...czyli to juz koniec...

ale to on do ciebie zadzwonil czy ty do niego???no szczerze to tak nie wyglada rozmowa 2zakochanych osob.

Gość kasiuuuuunia
on napisala smsa jak tam?. a ja zadzwonilam