Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Platinum

TOTALNIE zawiodłam się na przyjaciółce - jest zazdrosna

Polecane posty

Gość Platinum

Ona taka totalnie zwykła szara myszka.. no wiecie. Lubiłam ją bo czemu nie? Od zawsze była o mnie zazdrosna. Mi sie zawsze w zyciu totalnie układało. Jestem totalnie zwariowana i fajna. Do tego bardzo piękna. Dbam o siebie. Chodze do kosmetyczki, fryzjera, na paznokcie i solarium. Jej na to nie stać. Mam super chlopaka. Moj misio jest wręcz totalnym ideałem. Moja (juz teraz ex) przyjaciółka nie zaprosiła mnie na swoje urodziny!!! Twierdziła, ze jest to impreza dla samej rodzinki. Tak jasne.. dla samej rodzinki, a zaprosiła swojego narzeczonego! no przepraszam bardzo, on totalnie nie jest z rodziny, a zostal zaproszony! Mnie z moim misiem nie zaprosiła chamka!! Wiem dlaczego, jest totalnie zazdrosna, nie chce zeby jej rodzina zobaczyla jak mnie powodlo sie w zyciu i jaka jestem totalnie fajna. Powiedziałam jej o tym wczoraj na gg, to mnie nazwala pustą i głupią i inne takie totalnie beznadziejne teksty. To już totalnie dowiodlo jej zazdrosci i debilnosci.

Gość luuudzie
pokażcie swoje słitaśne fociunie w białych kozaczkach - ty i twój misio .

Gość Platinum
nienawidze jej totalnie. zastanawiam jak sie na niej odegrac. mysle nad totalnie odjechana impreza na ktora jej nie zaprosze, albo zeby totalnie z nienacka sie wbic na te jej urodziny. wiem, ze to bedzie gril na wolnym powietrzu wiec nie bedzie problemu.

za bardzo myslisz ze jestes idealna... nie ma idealnych ludzi a ty chcesz zeby cie wszyscy lubili i byc w centrum uwagi. Narzeczony to juz prawie jak rodzina i glupioby bylo jakby z nia nie byl w ten dzien... A ty zastanow sie czy czegos nie zrobilas, skoro miala urodziny to moglas ja w jakis dzin zabrac na piwo czy jakies ciastko a nie robic wyrzuty..

Gość a jak dla mnie
to ty jestes ,,totalna'' idiotka :O skad sie biora takie ułomy :O

Gość Platinum
ja wcale nie uważam, ze jestem totalnie idealna:( mam wady przecież jak każdy, ale ona od zawsze mi zazdrosci. jak jeszcze nie byla z tym swoim, to mowila mi nawet ze mi zazdrosci ze mam chlopaka. totalnie sie wystraszylam, myslalam, ze przez ta totalna zazdrosc bedzie mi chciala miska odebrac!

Gość Platinum
o co wam w ogole chodiz? chciałam sie wygadac i jak zwykle znajda sie jakies zazdrosne zmije i mnie od idiotek beda wyzywac!

Gość JESTEŚ TOTALNIE BEZNADZIEJNA
a poza tym uważam że narzeczony to prawie mąż co oznacza że niebawem będzie dla niej rodziną.. no chyba że ty swojego MISIA nie uważasz za rodzinę? dla mnie mój narzeczony jest naprawdę dla mnie bardzo ważny mimo że nie jest jeszcze moim mężem to jest najważniejszy w moim życiu i traktuję go jak bliską osobę jak rodzinę

Gość Platinum
a najlepsiejsza przyjaciolka i najblizsza to nie jest tez prawie jak z rodziny?

jesteś totalnie pusta nie znasz innych słów tylko "TOTALNIE?"

Gość Platinum
zreszta ona zna mnie dlużej!!!

heh jak miała prosić taką totalną idiotkę jak ty to dobrze zrobiła że cie nie zaprosiła. taka z ciebie przyjaciółka że jej tyłek obgadujesz na forum i piszesz że chcesz się zemścić?? taka jesteś? pięknie...

ja zmija nie jestem jesli ktos dla mnie nie jest... Moze z tym chlopakiem chodzilo jej o to ze twoj daje ci wiecej milosci niz jej chlopak. i tez by tak chciala... a ty od razu twierdzisz ze jest o wszystko zazdrosna zamiast na spokojnie pogadac... skoro z ciebie taka przyjaciolka to dlaczego tobie zalezy na imprezie a nie na przyjazni? sama powinnas pamietac o jej urodzinach i kupic jej jakis drobiazg i zlozyc najlepsze zyczenia

i odnosze wrazenie ze to ty jestes bardziej zazdrosna o nia ze robila impreze a ciebie na niej nie bylo.

wiesz ja bym się wstydziła takiej "przyjaciółki" jak ty która tylko leci na forum obgadać tyłek, musiałaś jej za skórę zajść nieźle, w ogóle po twoim zachowaniu tutaj widzę że ty dalej strasz niż widzisz. z pierwszej wypowiedzi wynika już że uważasz siebie za super lajtową dziewczynę i że każdy ma ci się kłaniać. zejdź na ziemię..

a może ona chce iść na tą imprezę żeby się dalej chwalić przed wszystkimi jaka ona jest idealna super fajna itp. jest zadufana w sobie dlatego nie może ścierpieć że księżniczki nie zaprosiła na urodziny

Gość halo alo halo alo
a mi sie wydaje ze to ty jej czegos zazdoscisz...

Gość 0/10 dno

Gość Platinum
hahahhahah doprawdy? a czego ja mam jej niby zazdroscic. nie zaprosila mnie to ok, juz nie jest moja przyjaciolka. sama zrobie jakas impreze i jej nie zaprosze. niech zobaczy jak to jest

Gość jak dla mnie jestes zerem.
,,moj misio'' buahahah :D te teksty sa tak zalosne ze masakra :D i jeszcze to ,,totalnie'' :D laska ty naprawde jestes tak tepa czy tylko udajesz?!

załosna jestes dziewczyno..... ze cie nie zaprosila to od razu nie jest twoja przyjaciolka? skoro impreza dla rodziny to powinnas to zrozumiec jako "przyjaciolka"... jestes egoistka.. chcesz miec wszystko dla siebie. zachowujesz sie jak dziecko. wez sie schowaj lepiej. Takiej przyjaciolki jak ty na pewno bym nie chciala. Nie jestes prawdziwa przyjaciolka. I zapewne nigdy prawdziwej przyjaciolki nie spotkasz bo myslisz tylko o sobie!!!

Gość sfsdggfdhgkjkf
totalne prowo

Gość sfsdggfdhgkjkf
a jak to nie totalne prowo to totalnie głupia jest autorka i totalnie mi jej szkoda

Gość julaaa.60390
no dokładnie. jestes egoistką. mowisz ze ona Ci zazdrości ? ale too chyba jest odwrotnie, Ty zazdrościsz jej. powinnaś zrozumieć ze jak impreza dla rodziny to dla rodziny. jak miałam swoje 20ste urodziny tez zaprosiłam narzeczonego i rodzine, a moja przyjaciółka zrozumiała ze dla rodziny, w zwiazku z czym zrobiłam kolacje dla znajomych kolejnego dnia. i jakoś nikt nie był oburzony ze nie byli na rodzinnej imprezie :) nie chciałabym takiej przyjaciólki

gdyby nie nadużywanie słowa \totalnie\ uwierzyłabym w Twoją głupotę