Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małkonia200

Pierwsze dni ciąży

Polecane posty

Gość Małkonia200

Mój temat jest za pewnie dość popularny ,ale jednak każdy ma w sobie coś "innego".Czytałam w książce poświęconej ciąży,że niektóre kobiety doświadczają objawów zaledwie tydzień od momentu poczęcia,czyli około 3 tygodnia typowego 28-dniowego cyklu.Objawy typu : powiększone,wrażliwe piersi,większe upławy,zaparcia,nudności,zmęczenie. Czy to faktycznie jest możliwe? Ja zaczęłam starania jakieś 4 miesiące temu .Dziś jest mój 26 dzień cyklu (przy 28-34 dniach) ,piersi mnie bolą,upławy mam czasem się zdarzy ,że mam uczucie mokrości ,a za jakąś godzinę jest u wejścia do pochwy sucho.

u mnie przed okresem zawsze strasznie bolały piersi, teraz tylko wrażliwe sutki, senność, a co do pochwy to raz mokro, a za chwile wrecz susza.... ogólny brak ochoy na wszystko

u mnie zawsze przed ookresem strasznie obolałe piersi, teraz tylko sutki bolą, sennosc a co do pochwy- raz mokro, a za chwile zupelna susza... no i bóle podbrzusza.

o, jednak się dodało myślałam, że nie. no cóż ;P będzie x2

ja jeszcze nie wiem czy jestem, ale też mam ogólne zniechęcenie do wszystkiego i jestem jakaś taka rozpulchniona tam na dole i odczuwam lekkie parcie na szyjkę macicy i pochwę.....dziwne uczucie

z własnego doświadczenia wiem, ze czeso tez same doszukujemy sie objawow... mialam tak kilka razy i za kazdym razem przychodzil @ mimo tego ze bylam pewna...a w tym miesiącu w dzien spodziewanej miesiączki przechodzilam kolo apteki i coś mnie natchnęło, kupiłam test... zrobiłam i wyszła delikatna kreseczka... przewczoraj była już czerwona. teraz dopiero ryję sobe głowe ze cos będzie nie tak...

Gość Małkonia200
Intuicja mi nic nie podpowiada zbyt długo się staram i wile razy się zawodziłam.