Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulekkk

Do samotnych mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość madziulekkk

Witam wszystkie samotne mamusie. Mam takie pytanko ,wychowuje sama dwoje małych dzieci ,nie jestem po ślubie a w aktach urodzenia dziewczynek ojciec był wpisany jako nieznany ,dostawałam zasiłek na samotną matkę .W tej chwili ojciec uznał dzieci ,nie żyjemy ze sobą a alimenty płaci mi do ręki . Nadal wychowuje dzieci sama , czy NADAL MOGĘ POBIERAĆ ZASIŁEK NA SAMOTNĄ MATKĘ?? dodam że nadal pobieram zasilek ale tak naprawdę nie wiem czy mi sie należy?boje sie ze mogą mi go odebrać... Teraz moje dzieciaczki zapisałam do przedszkola i staram sie o zwolnienie z kosztów za pobyt dziecka w przedszkolu ,nie pracuje dostaje tylko zasiłek na samotną i zasilek rodzinny mam przedstawić we wniosku moje dochody ale nie wiem czy przedstawic mam zasilek na samotna jak może nie będe go dostawać ?????

Gość do paki z niaaa
tobą winien zainteresować sie prokurator, bo to oszustwo

Gość nie irytuje
no pewnie,ze sie nalezy zasilek dla samotnej matki

Gość Butla1
Nalezy ci sie zasilek to ze ojciec uznal dzieci niczego nie zmienia nadal jestes matka samotnie wychowujaca dzieci

W swietle przepisow nie jest Dodatek z tytułu samotnego wychowywania dziecka Dodatek ten przysługuje samotnie wychowującym dziecko matce lub ojcu, opiekunowi faktycznemu dziecka albo opiekunowi prawnemu dziecka, jeżeli nie zostało zasądzone świadczenie alimentacyjne na rzecz dziecka od drugiego z rodziców dziecka, ponieważ: 1) drugi z rodziców dziecka nie żyje; 2) ojciec dziecka jest nieznany; 3) powództwo o ustalenie świadczenia alimentacyjnego od drugiego z rodziców zostało oddalone Dodatek ten przysługuje również osobie uczącej się, jeżeli oboje rodzice osoby uczącej się nie żyją

Gość i jest za darmo forsaaaa
nie ma to jak dawać dupy komu popadnie