Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muminka7

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość muminka7

czesc mam 18 lat nigdy nie wspolzylam, aczkolwiek zabawialam sie z facetem kiedys (z 1,5 roku temu) zdarzylo mi sie, ze miesiaczke mialam co 2 miesiac, pozniej sie uregulowala teraz w tym roku znow jest cos nie tak 22 marca mialam dostac okres - pojawil sie 1 kwietnia uff... stresowalam sie z chlopakiem, bo pocieral penisem o moje narzady, i mielismy stracha natomiast 1 maja mial byc okres i nic jest 16 maja i nic :( nic nie robilismy nie wiem co mi... brzuch mam jakis wzdety :/ grr co mi dolega? matka daje mi na glowe :/ a ja nie wiem co mi jest prosze o odp czy mozliwa jest ciaza, lub cos?

Gość ,.....................,
lekarzami nie jesteśmy ale apteka jest pod nosem i test se zrób!!

Gość nanananna
to ciąża i w dodatku bliźniacza gratuluję

Gość muminka7
liczyłam na normalne odpowiedzi :/

Test kosztuje 10zł - warto sobie go wykonać. Jesli nie pokaże choćby bladej drugiej kreski, to nie jesteś w ciąży. Za to radzę pójść do ginekologa, ponieważ takie rozregulowanie miesiączki jest niepokojące. Jestes już młoda kobietką i już należy o siebie zacząć dbać - czyli chodzić do ginekologa. Pozdrawiam i bądź dobrej myśli, bo stres jeszcze bardziej opóxnia miesiączkę.

Bardzo ciężko stwierdzić po tym co napisałaś, że to ciąża i najlepszym rozwiązaniem będzie test, uspokoi Ciebie, ja zamierzam zrobić to samo, bo niepewność jest najgorsza...uprawiamy z chłopakiem stosunek przerywany i...no właśnie nigdy nie miałam takiego przeczucia jak teraz, że jestem w ciąży, dość często mam mdłości, bardzo senna jestem, ale z dość dużym opóźnieniem dostałam okres, o ile to można nazwać okresem, zawsze miałam 7dni a teraz 2 dni i do tego jeszcze znaczniej mniej, niż zwykle a 3 dni to praktycznie nic, tylko jakieś takie brązowe plamienia...głowa mnie często boli i swędzą piersi i już mam strach że to jednak ciąża...