Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornelia makuszynska

dziewczyny lubicie na jezdzca??

Polecane posty

hej pytanie w temacie to moja ulubiona pozycja,czesto tak sie kocham z moim partnerem i sprawia mi to najwieksza przyjemnosc,nawet teraz jak sobie pomysle to az mnie ciary przechodza,szkoda ze mam okres:(...a wy?lubicie to?

Gość juanitta
yhy ja lubie ;)

Gość a anal na jezdzca
czy nie?

ja jestem dziewica analna,pyta;lam o zwykly sex na jezdzca:)

Gość najeźdźca to...
...taki germański oprawca :D

najbardziej lubie ten moment jak sie 'nadziewam' na niego hmmm a potem juz tylko jazda i goraco w calym ciele to wspaniale uczucie:)

Gość zielonnnnkaaasz
ja srednio lubie. za słaba kondycja;P

Gość oplkj...
nie lubię!!!!!!!!!!!!!!!1 bo dla mnie jest to męczace fizycznie i nie chciałabym w takiej pozycji mieć sexu

no wlasnei w tej pozycji zeby osiagnac najlepsza satysfakcje trzeba szybko ruszac pupa i sie wczuc ja zawsze zamykam oczy i jade jade

Gość oplkj...
ale ja nie lubię się ruszać, wolę jak to facet się rusza. a poza tym nawet w naturze (u zwierzatek) nie widziałam aby samiczka się ruszała tylko samiec

oj to takie samolubne, a ja wlasnie wole sama sie 'obsluzyc'hihi

Gość oplkj...
nie jest samolubne nie mam takiej osobowości i potencjału a gdybym tak robiła to było by to sztyczne, udawane i nieszczere. i ani on ani ja nie mielibysmy z tego satysfakcji

ale nawet nie probowalas?

Gość oplkj...
próbowałam i tylko się zmęczyłam i zero przyjemności a jak to facet sie rusza wtedy jest mi tak dobrze, ze po prostu odpływam....mmmmmmmm- az sie rozmarzyłam. (ale zanim wejdzie to najpierw musi mnie popieścić raczką i językiem a jak dojdę do orgazmu łechtaczkowego, to wtedy może we mnie wejść i się ruszać tak jak mu się podoba- szybko, wolno itd itp)

nie każda dziewczyna to lubi to kwestja temperamentu i charakteru. Nie mam nic przeciwko tej pozycji jednak jako facet wolę aby ostatnie ruchy nalezały do mnie i wtedy zmieniamy pozycje przed finiszem.

Gość oplkj...
kornelia- bo ja to jestem taka laska-lalka (tylko nie kłoda- bo tego określenia nie lubię) ale przynajmniej trafiłam no dobrego "master of puppets", który na szczęscie umie bawić się lalką

moj facet przed finiszem chce zmienic pozycje i dojsc gdy on jest na gorze nie wiem czym to jest powodowane??...co jak co to on jest mistrzem w te klocki dlatego choc w malym stopniu chce go zadowolic swoja inicjatywa:)zeby nie bylo ze jestem kloda hehe:P

oplkj no to fajnie sie podsumowalas lalka haha wasze zycie erotyczne musi byc bardzo urozmaicone heh pewnie gdyby sobie lale dmuchana zamiast ciebie podstawil to by roznicy nie poczul:D:D

Gość terefere111
jakie ruchy trzeba wykonywać, żeby mieć największą przyjemność? dla mnie szczerze mówiąc jest to jedna z najmniej ulubionych pozycji. wiem, że wiele kobiet szczytuje w tej pozycji, ale ja nie mam pojęcia w jaki sposób, jakie Dokładnie ruchy trzeba wykonywać, coś napinać..? ściskać..? :)

NIENAWIDZE na jezdzca wole jak facet rusza, ja nie cierpie nie chce mi sie i zle sie czuje w tej pozycji moze jestem zbyt malo odwazna

chyab wiekszosc kobiet woli jak facet jest tym aktywnym

no jak to czym jest spowodowane że chce byc na górze wkońcu to facet finisz nalezy do niego hehehe

Gość ona8888999
uwielbiam ale to dlatego, ze tylko w takiej pozycji dochodzę

Gość oplkj...
poczułby- bo jak rzed stosunkiem mnie pieści to w trakcie orgazmu łechtaczkowego mam mocne skurcze,brzuszek mi się kurczy i to widać-a jego to bardzo kręci. w trakcie stosunku- szepcze mu do uszka różne rzeczy. A mój partner nie kończy we mnie- przed wytryskiem wychodzi i ja mu dokanczam łapką.

JA BARDZO LUBIE JAK MOJ FACET MOWI DO MNIE "ZGWALCE CIE SUKO MOJA" ITP STRASZNIE MNIE TO NAKRECA I PODNIECA, KIEDYS BYLAM Z JEDNYM TO NIE LUBIL TAK MOWIC I SLUCHAC TAKICH RZECZY A TEN TAK SAMO KOCHA JAK JA TAKIE OSTRE TEKSTY GDY NP MOWIE DO NIEGO "MOJ CH*JU PIE**OL MNIE"! I WJEZDZANIE NA SIEBIE SLOWNE CZY TO RODZAJ ZBOCZENIA...? LUBIMY TEZ SIE CZASEM UDERZYC, SCISNAC ITP,,, CZY TO NORMALNE? PROSZE NAPISZCIE COS

Gość oplkj...
enjoy thesilence- kobieta na górze a facet się rusza. tak póbowaliśmy z partnerem i rzeczywiście odlot

Gość olka_piertoolka
nie, nie lubię takich pozycji, bo po pierwsze kojarzą mi się ze zwierzęcością, po drugie lubię czuć przy sobie ciało mojego partnera i przytulać go w trakcie seksu, najbardziej lubię na łyżeczkę :P