Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam. Dwa dni po okresie uprawiałam seks z chłopakiem niestety pękła gumka :/ On nie skończył we mnie. Cykle mam raczej regularne, 31 dniowe, z moich obliczeń wynika, że były to dni niepłodne..ale mimo wszystko postanowiłam zażyć tabletkę " po ". Zrobiłam to po mniej więcej 40 godzinach. Czy mimo tego wszystkiego jest duża szansa że będę w ciąży?

Gość zielonnnnkaaasz
skoro nie skonczyl w Tobie to po co ta tabletka? szanse na ciaze są zerowe;P opozni Ci sie okres treraz bardzo wiec sie nie martw

no to ze się opóźni to już wiem :) Nie skończył we mnie ale nie dowiedziono że w płynie przed wytryskiem NIE ma plemników, a więc mogą być :) dlatego wzięłam tabletkę :)

Tez nie rozumiem po co bralas tabsa??? To ogromna dawka hormonow, zazyta niepotrzebnie przynosi wiecej szkody niz pozytku. W kazdym razie ciaza wykluczona.

Bo jako osoby 3 możecie dostrzec to, że ciąża niemożliwa a ja.. wpadłam w panikę a to wydało mi się jedyne rozsądne wyjście.

Gość Michał Zaradny
Witam Ryzyko ciąży w tym przypadku jest naprawdę bardzo małe, tabletka została zażyta w zalecanym czasie, poza tym nie doszło do pełnego stosunku i najprawdopodobniej były to dni niepłodne. Nie masz więc powodów do obaw, czekaj cierpliwie na pojawienie się okresu. Więcej na temat antykoncepcji awaryjnej na www.wpadka.pl, możliwy jest tam także kontakt z ekspertem. Pozdrawiam ---- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs

Gość baltic
po escapell w odpowiedniej godzinie, nie ma szans na ciąże ;) brałam, bo rownież bylam kłębkiem nerwów. Z rad ginekologa od razu wypisała mi tabletki antykoncepcyjne i w pierwszy dzien krwawienia zaczełam brac anty, żeby juz sie nie stresować i nie latac po escapelle :) Nie martw się ;)