Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam dobrego rozwiazaniaaa

Pomóżcie

Polecane posty

Prosze powiedzcie mi, czym mam sie zająć, by zapomnieć o faceci!? Próbuje zorganizować sobie czas, ale jakoś nie wychodzi, bo nadal o nim myśle. Na dodatek jestem dość samotna, nie mam wielu znajomych, a każdy jest zajęty.

Gość ale nie każdy taki jest
niestety nie ma jednej recepty na to,ale naj lepiej dać sobie czas i starać się jak naj mniej o nim myśleć a z czasem wszystko mija a najleprzym lekarstwem na starą miłośc jest nowa:)

czas czas czas i nowa milosc. Najpierw musisz go wybic sobie z glowy bo nic Ci nie pomoze, a jesli chodzi o organizacje czasu to mnie zawsze pomagalo fitness:)

Gość ze mną zerwał chłopak
2 dni temu i na stara milosc poprostu sie bawie. Wczoraj bylam w barze ze znajomymi , dzisiaj piwko :)

Gość szukam dobregoo rozwiazaniaaa
Mi sa potrzebne zajecia, bo jak juz napiasalam nie mam wielu znajomych, a przynajmniej kiedy ich potrzebuje to nie moge na nich polegac. Tak od razu nikogo nowego nie poznam, nie spadnie mi z nieba :( zreszta jestem wrakiem czlowieka wiec marne szanse

ja sobie też postanowiłam , że będę biegać codziennie , a jak nie biegać to sobie spisałam serie ćwiczeń :) Postanowiłam także , że raz na dwa dni przynajmniej oglądnę sobie jakiś film na internecie. Wypożyczyłam sobie fajną książkę :) no i więcej sie uczę :)

Mnie pomaga moja praca, zostawalam czesto po godzinach i jak wracalam do domu to marzylam o odpoczynku a nie o mysleniu.

Gość szukam dobregoo rozwiazaniaaa
Ja niestety pracuje tylko do 15, i nie moge zostawac dluzej, takze mam za duzo czasu na myslenie, moze faktycznie fitness to dobre rozwiazanie

A mogę wiedzieć dlaczego zerwaliście ?

Nie rozstalismy sie, po prostu nie mozemy byc razem