Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona w 100%

wrozenie z obraczki

Polecane posty

Gość gość
znam to w wersji, ze dluzsze uderzenie to dziewczynka, a krotkie to chlopiec

Gość gość
to już znasz i się nie sprawdziło wróżyło mi wiele osób zawsze mi wychodziło że będę mieć córka i syna a mam dwie córki ;)

Gość ex_debill_znowu_po
hm.. w zasadzie to może i masz dwie córki - to nie jest niemożliwe;)

Gość gość
ja znam taką: jak się kręci w kółko to dziewczynka, jak w jednej linii to chłopiec. Moja mama miała kolegę, który był fanatykiem tego. Nie wierzyła, ale jej się spełniło, miała mieć córkę no i ma, wróżyli tylko moją płeć. Mi zrobili wróżbę z obrączki, sprawdziło się. Zrobili mi też wróżbę z igły, poszerzamy to o kolejnych znajomych i jak na razie nie ma nikogo komu się nie sprawdzało (igła pokazuje ile ma się w genach dzieci, które się urodzą). Mi wyszło 2 chłopców. Jeden znajomy sprawdzał to na kobiecie, która już nie mogła mieć dzieci, miała ich kilkoro i kilka poronień. Wyszły WSZYSTKIE urodzone dzieci.

Gość gość
Korzystałem 4 miesiące temu z wróżbity Paulusa (jego strona http://wrozbitapaulus.pl) i muszę przyznać że trafnie przewidział większość wydarzeń.

Gość gość
robiłam trzy wróżby. dla pewności po minimum dwa razy. pierwsza dotyczyła płci dziecka,wyszło mi,że będę miała dwie córeczkę , jedną już mam :) u męża wychodziło to samo. druga wróżba dotyczyła ile będę mieć lat ,gdy urodzę pierwsze dziecko ,dwa razy wyszło mi 19.I tak właśnie było.Ostatnia dotyczyła imienia wybranka ,dużo roboty przy tym i trzeba być cierpliwym,dwa razy z rzędu wyszło mi "PA" ,za trzecim razem postanowiłam sprawdzić trzecią literę ,bo przecież to może być wiele imion , i co wyszło ? "PAW" ,mój mąż ma na imię "Paweł" .Dziwne to wszystko .. :D Wracając do wróżby o ilości i płci , mojej siostrze wychodziło za każdym razem jedna córeczka , i ma 5 letnią córeczkę,postanowiłyśmy sprawdzić to na mamie ,moja mama razem ze mną ma 5/cioro dzieci. Wyszło jej 5/cioro dzieci , i w idealnej kolejności -2x chlopczyk i po nich 3 razy dziewczynki. dziwne serio dziwne. :P

Gość gość
A ja wrozylam sobie kiedy zajde wyszło,że w grudniu no i tak było termin miał być na wrzesień no ale poronilam.Jak wrozylam nie byłam w ciazy

Gość gosciulek
Tak wiec mam 33lat.a obraczka wrozylam dopiero trraz.i wywrozyla wiek wyjscia za maz .imie partnera .i ilosc dzieci ma byc trojka dwoch juz jest jak pokazala obraczka i moze bedzie jeszcze corka ...ale u meza tez sie sprawdzilo tak samo jak mi.moze babcie mialy racje

Gość gość
Potwierdzam Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl to naprawdę dobra wróżka byłam u niej osobiście. To niezwykła osoba.

Gość gość
Tak, Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl to naprawdę dobra wróżka. Jedna z niewielu prawdziwych wróżek do których możesz zadzwonić. Jak dla mnie najlepsza.

Gość Serduszkoja
Sprawdza się wszystko z obrączki trzeba umieć wróżyć przewidywać przyszłość nie tylko dzieci i ich płeć nie tylko wiek w jakim wyjdziemy zamaz inie męża. Ja zajmuję się już jakiś przyszłością z obrączki i potrafię odpowiedzieć na różne pytania nią wszystko się sprawdza może dlatego mi że mam też skłonność z natury w trakcie snu przyśni mi się np czyjas śmierć ciezka choroba bądź wypadek. Jest to na faktach

Gość Gość 15758628
Szczerze mi wyszło że będę miała 14 dzieci, dziewczynka, chłopiec itd. Swojego przyszłego chłopaka/narzeczonego/męża spotkam w wieku 19 lat, oświadczy mi się w wieku 20 lat, pierwsze dziecko czyli dziewczynkę urodzę w wieku 22 lat, wezmę ślub w wieku 26 lat oraz będzie on Polakiem o imieniu Louis XD, mój przyszły mąż będzie nauczycielem, to nawet się zgadza, ponieważ ja idę w tym kierunku ale na przedszkolankę i niby go spotkam w liceum do którego idę itd. Ciekawa jestem czy to się sprawdzi?, wszystko przede mną XD

Gość gość
Mi właśnie wyszło że urodze w wieku 31 lat czyli w przyszłym roku i będzie 3 syn córka,córka no zobaczymy

Gość gość
Ja miałam mieć tylko jednego syna i osoba, która mi wróżyła wiele razy uważała że to się sprawdza na 100%. Wiec się śmiałam po takiej informacji, że mam z głowy antykoncepcję skoro mi daje pewność. Za niecały miesiąc rodzę 2 dziecko i ta osoba już nie pamięta o swoich zapewnieniach :p

Gość gość
Przed zadzwonieniem do wróżki Diany (z wrozkadiana.pl) zalecam przygotować się na trudną rozmowę. Dla mnie przynajmniej była ona ciężka, bo dowiedziałem się, że osoby, które do tej pory uznawałem za swoich przyjaciół, tak naprawdę na mnie żerują!!! Diana (z wrozkadiana.pl) jest szczera do bólu, ale za to cenię ją najbardziej.

Gość gość
Mnie ciotka wrozyla jak bylam mala. Nie sprawdzilo sie nic a nic. Miałam miec dwójkę dzieci i wyjść za mąż w wieku 21 lat. Tymczasem jestem bezdzietna panna po 30 :) ale zle mi nie jest. Nigdy nie chciałam miec dzieci.

Gość gość
Mi i mężowi wychodzi z tej wróżby trójka dzieci. Syn córka córka. Mamy dwoje dzieci syna i córkę. Nie widzę szans na spełnienie się wróżby bo mąż jest po wazektomii. O ile ja to jeszcze mogłabym "poszaleć" i spełnić wrozbe to mąż ma marne szanse na to.

Gość gość
Jestem w szoku! Wróżka Diana z wrozkadiana.pl już po jednej rozmowie potrafiła odpowiedzieć na bardzo ważne dla mnie pytania. Ona naprawdę ma niesamowita moc! Wiem już teraz co robić i jak działać, aby uzyskać pełnię szczęścia.