Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edek23_krk

Faceci chcą ode mnie tylko jednego!

Polecane posty

Gość edek23_krk

mam tego dosc. Dlaczego kazdy facet ktorego poznaje chce ode mnie tylko jednego? jestem normalnym chłopakiem, niebrzydkim, mam 23 lata, jestem towarzyski, wygadany, nie jestem zadnym pustym lalusiem. Mozna ze mna porozmawiac na praktycznie kazdy temat. Mimo to, zawsze jak poznaje faceta, to wiem ze on ode mnie chce tylko sexu! . Faceci to swinie i tyle! Naprawde mogę zrozumiec faceta, ktory poznaje pustego lalusia, ktory nie grzeszy inteligencja i jedyna wspolna plaszczyzna na ktorej moga sie dogadac to lozko, bo niby do czego innego taki pusty laluś potrzebny. Ale nie moge zrozumiec dlaczego ja rowniez tak traktowany jestem! Od miesiaca mam dola po takim wlasnie lozkowym zwiazku, facet mnie wykorzystal, od poczatku chcial tylko jednego a ja jeszcze sie na to zgadzalem bo sie zakochalem, teraz siedze i rycze.... Powiedzcie mi panowie, wszyscy tacy jestescie? bo mam wrazenie ze teraz coraz wiecej facetow tak sie zachowuje

Gość uczulony na mądrość
może oni odbierają Ciebie jako jednego z tych pustych fiutków?? Nie wiadomo... 🖐️