Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość star013

Wycieczka do warszawy

Polecane posty

Gość star013

Czesc Moja szkoła organizuje wycieczke do warszawy na 4 dni za 400zł i nie jestem pewna czy sie opłaca jak sądzicie?

Gość Warszawiak od pokoleń
Ja wolałbym tą kasę przepić. Warszawie niema na dobrą sprawę nic do zwiedzania, poza galeriami handlowymi 🖐️

Gość powiem ci tak
a pod jakim względem ma ci się "opłacać"? Albo chesz zobaczyć to miasto albo nie. Twój wybór

Gość jaharnka czehowianm
a dlaczego sie nie opłaca? warszawa jest swietna

Gość jaharnka czehowianm
warto zobaczyc widok z pałacu kultury, stare miasto, zamek królewski wisłe:) pałac prezydencki sejm

Gość powiem ci tak
zależy czego spodziewasz się po tej wycieczce, żebyś uznała, że ci się opłaca. Ja mieszkam tu od pokoleń, więc trudno mi mówić czy warto czy nie. Ale wydaje mi się, że jeśli jeszcze nie byłaś w stolicy własnego kraju, to warto zobaczyć na własne oczy jak ona wygląda. Bo póki co znasz ją tylko z tv i opowieści innych. Masz też oprócz zwiedzania zabytków niepowtarzalną okazję przejechania się z jednego końca Warszawy na drugi (25km) metrem. Tego w innym polskim mieście nie doświadczysz. Osobiście gdyby ktoś mi zaproponował za taką cenę wyjazd 4 dniowy do Krakowa, pojechałabym natychmiast.

Gość bladz
pewnie pojdziecie pod palac prezydencki i bedziecie robic sobie foty:O

Gość gość
Kwestia taka, jakie macie oczekiwania, ale ja radze od razu ogarnąć sobie takie miejsca noclegowe, abyście mieli maksymalnie wszystko zoptymalizowane - blisko w kluczowe miejsca. I tutaj sprawdzi się ten hotel http://www.hphotel.pl/ na Bielanach. Będziecie mieli dosłownie kilka minut drogi na stare miasto. Do wielu innych atrakcji również na pewno szybko dotrzecie - optymalna miejscówka.