Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jestem marzycielkaaa

Czy to jest możliwe do osiągniecia

Polecane posty

Takie moje wywody małe. Marze o własnym aucie, nawet najmniejszym, i o własnym kacie ( nawet wynajmowanej kawalerce) Powiedzcie mi jak mam do tego dojść, skoro zarabiam 1100zl netto. Czy jest to możliwe nie wyjeżdzając z kraju? Wiem że można pojechać na parę miesięcy na zarobek ale boje się nieznanego. W polsce szukalam lepszej pracy, ale narazie o nią ciężko. Jak mam dojść do własnego kata i samochodu skoro jest tak cięzko?

Gość zarobić na
zarobić na auto możliwe, ale mieszkanie to abstrakcja

Zmienić prace na lepszą. Nie wiem w jakiej częśći kraju mieszkasz ale tu gdzie ja, nie ma najmniejszego problemu by zarobić 1700zł netto na początek i docelowo po 2 latach 3 tyś netto. Ja ze średnim wykształceniem mam ponad 4tys na reke.

Dominik - a czym sie zajmujesz? Tyle to mozna zarabiac, w pracy tzw prowizyjnej, np handlowiec, lub w ubezpieczeniach, ja sie do tego nie nadaje :( Nie chodzi o wlasnie mieszkanie, chcialabym aby bylo mnie stac na wynajem kawalerki, a auto tez nie jakies super, nawet seciento. Czuje sie taka przegrana :/

Pracuję w fabryce samochodów jako elektryk utrzymania ruchu. Kobiet normalnie pracujących na montażu czy lakierni też jest sporo. Praca trudna, wymagająca ale zarobki jak widać w porównaniu do innych zawodów całkiem nie złe.

Pewnie to wszystko tez troche zalezy od szczescia. Ja nie wiem u mnie tyle to zarabiaja sami managerowie itd.